کد خبر: 3751281
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۴

برگزاری ۹ محفل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته بین‌المللی کشور در کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ. مسئول واحد قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به حضور کاروان قرآنی کشور از ۱۱ مهرماه در کردستان خبر داد و گفت: ۹ محفل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته بین‌المللی کشور در کردستان برگزار می‌شود.

برگزاری 9 محفل انس با قرآن با حضور قاریان برجسته بین‌المللی کشور در کردستان

کامل گلباغی، مسئول واحد قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، از حضور کاروان نور و گروه مدیحه‌سرایی و همخوانی بقیه الله قم در روزهای 11 الی 13 مهرماه جاری در استان خبر داد.
وی افزود: این کاروان قرآنی متشکل از حاج محمدمهدی فروغی، قاری برجسته و بین‌المللی کشور و محمدحسین سلیمانی‌پور، حافظ کل قرآن کریم است که با رایزنی‌های انجام شده با مجمع تقریب مذاهب و مشارکت دستگاه‌های عضو شورای فرهنگ قرآنی به مدت سه روز مهمان مردم استان خواهند بود.
گلباغی با اشاره به برگزاری 9 محفل انسی با قرآن در مدت حضور کاروان نور در استان عنوان کرد: این محافل معنوی در راستای تقریب و توسعه فرهنگ قرآنی و به صورت مشترک و با حضور قاریان و حافظان استان برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه پیش از این کارگاه آموزش روش سنتی قرآن کریم (حنجی) زیر نظر شورای توسعه قرآن کردستان تشکیل شد، یادآور شد: کارگاه‌های تخصصی قرآن کریم در زمینه‌های مختلف به صورت مستمر پیش‌بینی شده است که امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کارگاه‌های دیگری را در زمینه‌های قرآنی برای علاقه‌مندان برگزار کنیم.
انتهای پیام

captcha