
حجتالاسلام والمسلمین ابوالفضل ساجدی، عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی امام خمینی(ره)، در گفتوگو با
ایکنا، با اشاره به آغاز تدوین منابع سلامت معنوی کودکان در این مؤسسه، اظهار کرد: توجه به سلامت معنوی در دوران کودکی گامهای مهمی برای ارتقای سلامت در افراد است که خانوادهها باید به آن توجه کنند.
وی افزود: در بسیاری از کشورهای جهان چند سالی است که در کنار سه بعد سلامت جسمی، روانی و اجتماعی، موضوع سلامت معنوی مورد توجه قرار گرفته است چرا که این موضوع تأثیر بسیار زیادی بر دیگر ابعاد سلامت دارد.
ساجدی ادامه داد: در ایران نیز فرهنگستان علوم پزشکی موضوع سلامت معنوی را مورد توجه قرار داده و برای تدوین منابع آن از حوزه علمیه درخواست همکاری کرده است و در این راستا با مؤسسه امام خمینی(ره)، به عنوان بخشی از حوزه علمیه وارد تفاهم و همکاری شده است.
وی بیان کرد: در مؤسسه امام خمینی(ره) برای موضوع سلامت معنوی کارگروهی تشکیل شده و مرحله مطالعاتی، تهیه و تدوین منابع آن آغاز شده است.
ساجدی با بیان اینکه برای گسترش سلامت معنوی در جامعه باید از کودکان آغاز کرد، گفت: در این راستا ما سلامت معنوی کودک را به دوره پیشزادی، نوزادی، کودکی اول از نوزادی تا شش سالگی و کودکی دوم از شش تا ۱۲ سالگی مورد توجه قرار دادهایم.
وی بیان کرد: در این راستا با همکاری مجموعهای از متخصصان در دانشگاه علوم پزشکی تهران، طرحی را آماده کردهایم و امیدواریم تا پایان سال ۹۷ این طرح با عنوان «گامهای سلامت معنوی در دوران کودکی» آماده شده و به سرانجام برسد.
ساجدی یادآور شد: پس از به سر انجام رسیدن طرح سلامت معنوی کودکان، برای سلامت معنوی بزرگسالان نیز برنامهریزی کرده و مراحل بعدی را آغاز میکنیم.
انتهای پیام