کد خبر: 3751580
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۵
رجبی خبر داد:

آغاز دوره آموزشی فصل پاییز مؤسسه امام رضا(ع)

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ دوره‌های ترم پاییز مؤسسه امام رضا(ع) تهران در قالب 13 گروه آموزشی آغاز شد.

حاتم رجبی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امام رضا(ع) تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، ضمن بیان این مطلب گفت: ترم پاییز این مؤسسه با حداقل 13 گروه آموزشی در حوزه حفظ از نیم جزء تا حافظان بالای 22 جزء آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه دوره‌ها از هفتم مهرماه برپا شد، اظهار کرد: براساس تقسیم‌بندی، هشت گروه‌ ویژه حافظان 10 جزء به بالا در مقطع پسران(بالای 12 سال)، چهار گروه ویژه قرآن‌آموزان پسر(زیر 12 سال) ـ که از حافظ نیم جزء تا 22 جزء هستند ـ و گروهی نیز برای دختران بالای دو سال و پایین 12 سال است.
مدیر مؤسسه امام رضا(ع) تهران عنوان کرد: همچنین برای بانوان بزرگسال نیز که حافظ چهارجزء از قرآن شده‌اند کلاس با تدریس قنبری، سه‌شنبه‌ها صبح تشکیل می‌شود.
وی ادامه داد: کلاس‌های حفظ قرآن ویژه دختران نوجوان در پنج گروه در نظر گرفته شده است که یک گروه ورودی‌های جدید و چهار گروه نیز از حافظان یک جزء تا 19 جزء است.
رجبی بیان کرد: ویژه خردسالان زیر هفت سال که حافظ نیم جزء تا چهار جزء از قرآن هستند همراه با شعر، قصه و بازی آموزش‌ها ارائه می‌شود.

یادآور می‌شود، موسسه قرآن و عترت امام رضا(ع) تهران در میدان آزادی، خیابان آیت‌الله سعیدی، نرسیده به سی متری‌جی، کوچه شهید غلامرضا عسگری قرار دارد.
انتهای پیام

captcha