کد خبر: 3751954
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۹
آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی:

طلاق بیماری بدخیم برای جامعه است

گروه حوزه‌های علمیه ــ مفسر قرآن کریم گفت: تا پرونده‌های دعوا وجود دارد، طلاق هم هست و مادامی که ما با هم دعوا داریم، دچار فلاکت و بدبختی هستیم و خدا نیاورد کسی به این بیماری بدخیم طلاق مبتلا شود.

طلاق بیماری بدخیم برای جامعه استبه گزارش ایکنا؛ آیت‌الله‌العظی جوادی آملی امروز 9 مهر در ادامه تفسیر قرآن در مسجد اعظم گفت: قرآن در سوره بقره، گاهی حکم طلاق را قبل از آمیزش که نصف است و گاهی طلاق قبل از آمیزش را از جهت مهریه و قسم دیگر نیز طلاق رجعی و ... را بیان فرمود است.

وی افزود: امامیه در مورد طلاق رجعی معتقد است که این طلاق باید در چند محفل و طی فرایند بیان شده باشد، زیرا ممکن است زن بازگردد و شوهر مجددا سراغ زن برود و به زندگی مسالمت‌آمیز ادامه دهند.

این مفسر قرآن  با بیان اینکه جامعه با ادب و احترام اداره می‌شود، اظهار کرد: تا پرونده‌های دعوا وجود دارد، طلاق هم هست و مادامی که ما با هم دعوا داریم دچار فلاکت و بدبختی هستیم و خدا نیاورد، کسی به این بیماری بدخیم طلاق مبتلا شود، زیرا آسایش پدر و مادر و فرزندان از بین می‌رود.

این مفسر قرآن عنوان کرد: مادامی که ما عادت نداریم با دین و سلام و ادب و احترام و گذشت و رحماء بینهم زندگی کنیم، همین مسئله وجود دارد؛ وجود 15 میلیون پرونده در قوه قضائیه به معنای وجود 60 میلیون دعوای رسمی است.

آیت‌الله جوادی آملی تصریح کرد: ما که به ائمه می‌گوئیم «کلامکم نور» با همه وجود و از باور و با جان می‌گوئیم؛ ائمه می‌گویند ما از عرش باخبریم، دراین تردیدی نیست، زیرا علم غیب می‌دانند، اما اینکه دنیا و مردم چون امور اعتباری است و نه حقیقت، چه هستند؟؛ این را از کجا می‌فهمند؛ اینکه فرمودند اکثر مردم دینشان آدامسی است از کجا فهمیده‌اند؟ چه علمی خدا به آنان داده است که به این امور هم آگاه هستند.

این مفسر قرآن با اشاره به دستور قرآن مبنی بر رفتار معروف با یکدیگر بیان کرد: معروف یعنی در کمال ادب و احترام با هم زندگی کنید؛ معروف یعنی چیزی که نزد عقل و ائمه شناخته شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه وعظ به معنای سخنرانی نیست و کسی مجذوب آن می‌شود که دلباخته دین باشد و بداند این حرف، حرف آشنائی است، تاکید کرد: اگر ما از دل غبارروبی کنیم، عهدی که خدا از ما گرفت را به یاد می‌آوریم. البته ما هم واعظ و هم موعظه‌شنو داغدیده و تاثیرگذار و تاثیرپذیر می‌خواهیم.

این مرجع تقلید با بیان اینکه جایی که نام خدا و پیامبر و عترت و دین است، بهشت است، تصریح کرد: حوزه علمیه، باغ بهشت است چون سخن از این موضوعات است؛ در بهشت سخن از بخوربخور نیست، بلکه از روح و ریحان و راحت زندگی کردن است و دنیا هم می‌تواند به بهشت تبدیل شود، اگر ما خودمان با معروف با هم زندگی کنیم.

انتهای پیام

captcha