کد خبر: 3752076
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳

ارتباطات رسانه‌ای قوه قضاییه تقویت شود

گروه اجتماعی - معاون برنامه‌ریزی و توسعه قضایی دادگستری استان یزد گفت: بخشی از نگاه نادرست به قوه قضاییه و تصورات غلط راجع به آن ناشی از عدم ارتباط اصولی با مردم از طریق رسانه‌هاست.

ارتباطات رسانه‌ای قوه قضاییه تقویت شود

به گزارش ایکنا از یزد، سیدرضا سجودی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه قضایی دادگستری استان یزد صبح امروز در جلسه ستاد تکریم ارباب رجوع دادگستری اظهار کرد: شفاف‌سازی، اطلاع‌رسانی دقیق و ارتباط مستمر با رسانه‌ها با هدف ارتباط بیشتر با مردم از جمله راهبردهایی است که باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به بررسی دقیق علمی و میدانی نظرات مردم راجع به دستگاه قضایی، با همکاری مراکز علمی و دانشگاهی در سطح استان بیان کرد: با پخش چندین هزار فرم نظرسنجی و اخذ بی‌واسطه‌ نظرات، پیشنهادات و انتقادات مردم، آسیب‌شناسی دقیقی نسبت به نظرات مأخوذه صورت گرفته است.

این مقام قضایی تصریح کرد: بسیاری از انتقادات مردم به مسائل تقنینی که از حوزه اختیارات دستگاه قضایی خارج است، برمی‌گردد و تلاش می‌شود در آینده طی جلسه‌ای به مجمع نمایندگان استان منعکس شود.

وی به بررسی و نظارت کمیته حفظ و صیانت از حقوق شهروندی به طور مستمر اشاره کرد و گفت: اعضای کمیته حفظ و صیانت از حقوق شهروندی به صورت پیوسته و طبق برنامه‌ای مدون از مراجع مرتبط بازدید دارند و تمام گزاراشات رسیده حسب دستور ریاست کل دادگستری از طُرق مختلف جهت حفاظت از حقوق شهروندی با دقت پیگیری می‌شود.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی دادگستری در رابطه با اخذ گزارش‌های مردمی راجع به نقض حقوق شهروندی، تصریح کرد: سایت http://hoghooghshahrvandi.ir/ آماده دریافت گزارش‌های مردمی راجع به موارد نقض احتمالی حقوق شهروندی است که البته لینک این سایت بر روی سایت دادگستری استان یزد به نشانی http://dadgostari-yz.ir نیز موجود است.

انتهای پیام

captcha