کد خبر: 3752245
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۲

اجرای ویژه‌برنامه «هم‌نوا با رقیه» طی هفته کودک در لرستان

گروه فرهنگی ـ مدیرکل کانون پرورش فکری لرستان از اجرای ویژه‌برنامه‌های هفته کودک با رویکرد آموزه‌های عاشورا خبرداد و گفت: در این هفته برنامه‌هایی ویژه کودکان و نوجوانان با موضوع عاشورا برگزار می‌شود که ازجمله آن‌ها می‌توان به ویژه‌برنامه «هم‌نوا با رقیه» اشاره کرد.

اجرای ویژه‌برنامه «هم‌نوا با رقیه» طی هفته کودک در لرستان

به گزارش ایکنا از لرستان، محمدجواد محمدی، مدیرکل کانون پرورش فکری لرستان، سه‌شنبه، دهم مهرماه، درنشستی که به‌مناسبت هفته ملی کودک برگزار شد، گفت: با توجه به تقارن ایام ماه محرم و سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) با هفته‌ ملی کودک، به‌منظور نهادینه‌کردن ارزش‌های تربیتی و انسان‌ساز عاشورا، ویژه‌برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته با رویکرد آموزه‌های عاشورا، از ۱۴ تا۲۰ مهر درمراکز کانون لرستان پیش‌بینی و اجرا خواهد شد.
وی تصریح کرد: کلیه مراسم وبرنامه‌های کانون درسراسراستان با شعار «آینده را باید ساخت» و با هدف برجسته‌سازی اهمیت دوران کودکی و ویژگی‌ها، نیازها و خواسته‌های کودکان امروز، هم‌افزایی فعالیت‌های دستگاه‌ها و نهادهای متولی کودک در سراسر کشور، ارتقای آگاهی جامعه نسبت به حقوق کودکان به‌ویژه کودکان با نیازهای ویژه، ایجاد فضای با نشاط با مشارکت کودکان، معرفی سازمان‎های فعال در حوزه‎ کودک و ظرفیت‌های آن‌ها به جامعه به‌ویژه «خانواده‌ها و اولیای تربیتی»، توجه به هویت ملی و بهره‎گیری از آموزه‎های دین مبین اسلام برگزار می‌شوند.
محمدی با اشاره به استفاده ازظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی استان و مشارکت تشکل‌های مردم نهاد و سمن‌های فعال در حوزه کودک عنوان کرد: توجه به مناطق روستایی، کم‌برخوردار وهمچنین عرضه خدمات به کودکان دارای نیازهای خاص وکودکان بستری در بیمارستان بخش آنکولوژی بیمارستان شهید مدنی خرم‌آباد و سایر شهرستان‌ها مدنظر گرفته شده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان با بیان این‌که برنامه‌های هفته ملی کودک با مشارکت بیشتر اعضا و دانش‌آموزان صورت می‌گیرد، اظهارکرد: برنامه‌های متنوعی طبق روزشمار این هفته اجرا خواهند شد که می‌توان به نواختن زنگ هفته ملی کودک در مدارس و مراکز کانون، برگزاری کارگاه سبک زندگی ایرانی اسلامی برای خانواده اعضا، دعوت از کارشناسان محیط زیست به مراکز و بازدید اعضا در موزه حیات وحش، ساخت کاردستی با مواد دور ریختنی، بازدید از اماکن تاریخی و موزه‌های مردم‌شناسی، برگزاری کلاس‌های آموزشی مدیریت مصرف با حضور کارشناس شرکت توزیع برق، حضور اعضا و  مربیان درنشریات و انتشارات و صدا و سیما اشاره کرد.

برگزاری ویژه‌برنامه «هم‌نوا با رقیه» ویژه کودکان و نوجوانان

وی با اشاره به توجه بیشتر به کودکان  و نوجوانان مناطق محروم و روستاها عنوان داشت: در طول هفته ملی کودک کتابخانه سیار روستایی و شهری در مناطق حاشیه‌نشین برنامه‌های فرهنگی اجرا می‌کنند و ویژه برنامه‌ای نیز در روز۱۶مهر، به‌صورت مشترک توسط مراکز سیار، پستی و مکاتبه‌ای در روستای دیناروند خرم‌آباد با همکاری آموزش و پرورش، اداره کل حفاظت ازمحیط زیست برگزار خواهد شد و دراین روز برنامه‌های متنوعی مانند: اجرای نمایش با موضوع صلح، بازی بومی محلی، ساخت سطل زباله با مواد دورریختنی، ساخت پاکت نامه‌های بخش مکاتبه‌ای، قصه‌گویی با موضوع عاشورا و ایستگاه ادبی با موضوع حقوق کودکان و صلح اجرا خواهند شد.
محمدی برگزاری کارگاه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و معارف اسلامی در مراکز ثابت و سیار شهری و روستایی در سراسر استان را از دیگر برنامه‌های این هفته اعلام کرد و گفت: پخش فیلم‌های کانونی برای دانش‌آموزان، برگزاری مسابقه‌های کتابخوانی، برگزاری ویژه‌برنامه «هم‌نوا با رقیه»، دعوت از کارشناسان اداره بهداشت و اداره پست و ده‌ها برنامه دیگر دراین هفته برای کودکان و نوجوانان برگزار می شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان با اشاره به نمایشگاه«خورشید بر نیزه» تصریح کرد: با هماهنگی مراکز کانون با آموزش و پرورش وآموزشگاه‌های خرم‌آباد، در هفته ملی کودک هر روز صبح و عصر دانش‌آموزان گروه سنی «ج» و «د» از این نمایشگاه واقع در مرکز شماره دو کانون خرم‌آباد بازدید خواهند کرد.

 

انتهای پیام 

captcha