کد خبر: 3752315
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۷

برگزاری همایش قرآنیان به زودی در کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از برگزاری همایش قرآنیان استان خبر داد و گفت: چندین محفل قرآنی با حضور قاریان برجسته کشوری در حاشیه این همایش قرآنی در استان کردستان برگزار می‌شود.

برگزاری همایش قرآنیان به زودی در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، جلال قلعه‌شاخانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در نود و یکمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان که شامگاه امشب، 10 مهرماه در دفتر نماینده ولی در کردستان برگزار شد، به برنامه‌های آتی این نهاد اشاره و اظهار کرد: یازدهمین کنگره شعر عاشورایی با رویکردی متفاوت از اول تا سوم آبان ماه در شهر قروه برگزار می شود.
وی افزود: در این دوره علاوه بر بخش شعر، بخش عکس نیز به جشنواره اضافه شده است که در پایان 50 عکس منتخب مشخص شده و در نمایشگاه برای عموم به نمایش درخواهند آمد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان عنوان کرد: بخش نمایش‌های مذهبی و تعزیه هم در این دوره از جشنواره شعر عاشورایی قروه اضافه شده است چون در گذشته به این بخش در استان کردستان کمتر پرداخته شده بود.
وی در ادامه از برگزاری همایش قرآنیان استان خبر داد و بیان کرد: همچنین چندین محفل قرآنی نیز با حضور قاریان برجسته کشوری در استان کردستان برگزار می‌شود.
قلعه‌شاخانی در بخشی دیگر از سخنان خود به برگزاری هشتمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان هم اشاره و تصریح کرد: این دوره از نمایشگاه کتاب کردستان از 18 تا 23 مهر امسال در سنندج برپا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در دوره‌های گذشته ناشران اقلیم کردستان عراق در نمایشگاه کتاب کردستان شرکت کرده بودند، گفت: امسال ناشران 15 کشور خارجی در این دوره از نمایشگاه کتاب کردستان حضور خواهند داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان همچنین به گرامیداشت ایام هفته وحدت هم در استان اشاره و بیان کرد: مقدمات برگزاری هفته فرهنگی کردستان در شهر مشهد انجام شده است که در هفته وحدت برگزار خواهد شد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به ضرورت تدوین یک آیین نامه داخلی برای جلسات شورای فرهنگ عمومی استان تاکید کرد و ادامه داد: همچنین شورای نظارت بر نامگذاری اماکن استان و شورای نظارت بر ساخت، طراحی و واردات و توزیع اسباب بازی برای کودکان هم باید در استان فعال شوند.
قلعه شاخانی در پایان به لزوم شکل گیری گروه‌های علمی و مشورتی در شورای فرهنگ عمومی استان تاکید کرد و یادآور شد: باید نخبگان، کارشناسان فرهنگی، صاحب نظران، روانشناسان و بزرگان استان به این شورا کمک کنند چون آنها اقتضائات فرهنگی استان را بهتر می‌دانند.
انتهای پیام

captcha