کد خبر: 3752409
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸

اکران ٢٠ فیلم عاشورایی در دورود

گروه فرهنگی ـ تعداد ٢٠ فیلم عاشورایی تولید هنرمندان شهرستان دورود طی روزهای هفتم و هشتم مهرماه جاری در سالن آمفی‌تئاتر مجتمع فرهنگی و هنری مهر جهت عموم و به‌صورت رایگان اکران شد.

اکران ٢٠ فیلم عاشورایی در دورود

به گزارش ایکنا از لرستان، فیلم‌های تولید کانون فیلم و عکس شهرستان دورود به‌مناسبت ماه محرم در سالن آمفی‌تئاتر مجتمع فرهنگی و هنری مهر این شهر اکران شد.
سید موسی موسوی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دورود در این رابطه، گفت: پخش فیلم‌های جوانان مستعد شهرستان دورود علاوه‌بر ایجاد انگیزه در بین آنان و ترغیب در راستای تولیدات بهتر همچنین شناسایی استعداد آنان باعث ترویج فرهنگ عاشورایی در سطح جامعه خواهد شد .
وی از اعضای کانون فیلم و عکس دورود به‌عنوان افرادی فعال در حوزه فیلم و عکس یاد کرد و افزود: امیدواریم این حرکت و پخش تولیدات هنرمندان شهرستان دورود مستمر و در آینده شاهد آثاری به مراتب قوی‌تر و تاثیرگذارتر در این حوزه باشیم .
موسوی اضافه کرد: تعداد ٢٠ فیلم عاشورایی تولید هنرمندان شهرستان دورود طی روزهای هفتم و هشتم مهرماه جاری در سالن آمفی‌تئاتر مجتمع فرهنگی و هنری مهر جهت عموم و به‌صورت رایگان اکران شد.

انتهای پیام

captcha