به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ خانم شاهجعفری، استاد حوزه علمیه خواهران در رواق حضرت خدیجه(س) آستان مقدس حضرت معصومه(س) با اشاره به شاخصههای سبک زندگی حسینی، خداترسی را مهمترین شاخصه سبک زندگی امام حسین(ع) عنوان کرد و گفت: ترس از خدا موجب شد که امام حسین(ع) در کربلا از چیزی هراس به دل راه نداده و با تمام قوا در برابر تمام باطل ایستادگی کند.
استاد حوزه علمیه خواهران افزود: مادری که میخواهد فرزندان صالح و سالمی داشته باشد باید فرزندان خود را خداترس تربیت کند.
وی با اشاره به شاخصههای خداترسی در انسان، تصریح کرد: کسی که خداترس باشد رضایت خداوند را بر همه چیز ترجیح داده و یاریگر امام عصر خویش است.
شاهجعفری عنوان کرد: مؤمن ولایتمدار خداوند را بر همه چیز مقدم داشته و اگر میان خداوند و خانوادهاش مجبور به انتخاب شود بدون تردید رضایت خداوند و امام خود را بر خانوادهاش ترجیح میدهد همانگونه که شهدا و شهدای مدافع حرم به این شکل عمل کردند.
وی کربلا را مهمترین نشانه برای خداترسی مؤمنان عنوان کرد و گفت: شهدای کربلا خداوند و رضایت خدا را بر همه چیز مقدم داشته و بدون لحظهای درنگ برای حمایت از دین خدا وارد میدان شدند.
استاد حوزه علمیه خواهران اظهار کرد: در آیه 34 سوره توبه میخوانیم «قُلْ إِنْ كَانَ آبَاؤُكُمْ وَأَبْنَاؤُكُمْ وَإِخْوَانُكُمْ وَأَزْوَاجُكُمْ وَعَشِيرَتُكُمْ وَأَمْوَالٌ اقْتَرَفْتُمُوهَا وَتِجَارَةٌ تَخْشَوْنَ كَسَادَهَا وَمَسَاكِنُ تَرْضَوْنَهَا أَحَبَّ إِلَيْكُمْ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ وَجِهَادٍ فِي سَبِيلِهِ فَتَرَبَّصُوا حَتَّى يَأْتِيَ اللَّهُ بِأَمْرِهِ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ؛ بگو اگر پدران و پسران و برادران و زنان و خاندان شما و اموالى كه گرد آوردهايد و تجارتى كه از كسادش بيمناک هستيد و سراهايى را كه خوش مىداريد نزد شما از خدا و پيامبرش و جهاد در راه وى دوستداشتنىتر است پس منتظر باشيد تا خدا فرمانش را به اجرا درآورد و خداوند گروه فاسقان را راهنمايى نمىكند». این آیه بهخوبی ویژگی انسانهای خداترس را بیان کرده و همچنین سرنوشت دنیاطلبان را نیز بهصورت مستقیم ترسیم میکند؛ بنابراین در این عالم برای تشخیص مؤمن از غیر مؤمن میتوان به این آیه رجوع کرد زیرا تنها مؤمنان هستند که خداوند را بر همهچیز مقدم میدارند.
کارشناس معارفی آستان مقدس حضرت معصومه(س) ولایتمداری و مقدم شمردن دوستی خدا بر همه امور را از ویژگیهای فرزندان صالح دانست و تصریح کرد: فرزندان صالح به شکلی تربیت میشوند که خداوند و اهل بیت(ع) را از پدر، مادر و خانواده خود بیشتر دوست داشته و هرگاه مجبور به انتخاب شود قطعاً رضایت و کسب رضایت خداوند را انتخاب میکنند.
شاهجعفری با بیان اینکه برای تربیت چنین فرزندانی باید از مسجد شروع کرد، افزود: کودکان برکت مساجد و بقاع متبرکه و قبور اهل بیت(ع) هستند و اگر خانوادهها از همان دوران کودکی با فرزندان خود به چنین مکانهایی رفتوآمد داشته باشند قطعاً فرزندان خوبی را تربیت خواهند کرد.
استاد حوزه علمیه خواهران یادآور شد: کودکانی که در مسجد تربیت شده و از همان دوران خردسالی آداب دینی را از والدین خود میآموزند بهیقین کودکانی ولایتمدار خواهند بود.
حسین شاهبداغی
انتهای پیام