کد خبر: 3755710
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰

تقویت برنامه‌های قرآنی نیازمند همکاری و همفکری چهره‌های قرآنی است

گروه فعالیت‌های قرآنی - کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی قروه با تأکید بر تقویت روز افزون فرهنگ قرآنی در راستای مقابله با هجمه‎های فرهنگی گفت: تقویت برنامه‌های قرآنی نیازمند همکاری مستمر و همفکری چهره‌های برگزیده قرآنی است.

تقویت برنامه‌های قرآنی نیازمند همکاری و همفکری چهره‌های قرآنی است

به گزارش ایکنا از کردستان، طیب‌علی آزادی‌منش، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی قروه امروز، 22 مهرماه در دیدار با مهدی آقاعلی از چهره‌های قرآنی این شهرستان اظهار کرد: برنامه‌های قرآنی نیازمند همکاری مستمر و همفکری چهره‌های قرآنی است.
وی افزود: قرآن حلاوتی دارد که هیچ چیزی نمی‌تواند جای آن شیرینی را بگیرد و کافی است که شیرینی قرآن و شنیدن سخنان خداوند متعال را در جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان بچشانیم تا ثمرات آن را در جامعه شاهد باشیم.
کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی قروه با اشاره به اهمیت قرآن‌آموزی بیان کرد: خوشبختانه در سطح شهرستان سه مؤسسه قرآن و بیش از ۱۰۰ خانه قرآنی در حال فعالیت هستند که در این راستا لازم است تا با هدفمندسازی آموزش‌ها نتایج و خروجی‌های مطلوب‌تری را شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه امروز باید تمام دغدغه ما رسیدن به منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) باشد، یادآور شد: در راستای پرورش حفاظ قرآن کریم بیش از پیش تلاش کنیم.
مهدی آقاعلی، قاری و حافظ بیش از ۱۰ جزء قرآن کریم در این جلسه با اعلام آمادگی برای همکاری با تبلیغات اسلامی شهرستان گفت: رشد و توسعه فرهنگ قرآنی یکی از خواسته‌ها و مطالبات چهره‌های قرآنی است که نیازمند همکاری دستگاه‌های ذیربط و خانواده‌های آن‎ها در این مسیر هستیم.
انتهای پیام

captcha