کد خبر: 3757510
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۸

افتتاح مراکز تربیت حافظان قرآن در مصر

گروه بین‎الملل ـ وزارت اوقاف مصر از افتتاح مراکز تربیت حافظان قرآن کریم در آینده‎ای نزدیک در این کشور خبرداد.

افتتاح مراکز تربیت حافظان قرآن در مصر

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری صدی البلد؛ وزارت اوقاف مصر با صدور بیانیه‌ای ضمن اعلام این خبر تصریح کرد: مراکز تربیت حافظان قرآن کریم با هدف تربیت حافظانی به دور از تندروی و افراطی‌گری‌هایی که عاملان آن از حفظ قرآن به عنوان پوششی برای انجام اقدامات خبیثانه خود بهره می‌جویند؛ افتتاح می‌شود.

در این بیانیه آمده است: ده مرکز نخست تربیت حافظان قرآن کریم آماده افتتاح است و شرایط و ضوابط ثبت‌نام در این مراکز اعلام می‌شود.

وزارت اوقاف مصر همچنین اعلام کرد: کسانی که تحصیل در این مراکز را با موفقیت پشت سر گذارند، به گواهینامه حافظ قرآن تایید شده از سوی وزارت اوقاف دست یافته و به آنها اجازه افتتاح مراکز حفظ قرآن زیر نظر این وزارتخانه داده می‎شود.

انتهای پیام

captcha