
به گزارش ایکنا از کردستان، حجت الاسلام میثم عباسپور معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه کردستان در همایش سوگواری رحلت پیامبر(ص)و شهادت امام رضا(ع) و امام حسن مجتبی(ع)که امروز، 17 آبان ماه در بقعه متبرکه امامزاده هاجره خاتون (س) برگزار شد، توسل به سیره زندگی پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) را راه نجات مسلمانان دانست و گفت: در این راستا مسلمانان باید برای رهایی ازمشکلات کنونی به سیره پیامبر اکرم(ص) متوسل شوند.
وی با اشاره به جایگاه و منزلت احسان و نیوکاری در سیره پیامبر(ص) و اهل بیت افزود: کتب فریقین (شیعه و سنی) مملو از داستانهای احسان آنان در کرم و عطای شان و توجه ایشان به امت و ملت مسلمان است.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه کردستان بیان کرد: محال بود که فردی از پیامبر(ص) و اهل بیت ایشان چیزی طلب کند و آنان قدرت عطای آن را داشته باشند، ولی عطا نکنند.
وی اعلام کرد: وقف احسان ماندگاری است که از پیامبر اعظم اسلام(ص) سرچشمه گرفته و تمامی اهل بیت(ع) و خانواده ایشان در زمره واقفان بوده اند.
وی یادآور شد: عدالت اجتماعی و ایجاد جامعهای سر شار از نیکی، محبت و بخشش نسبت به یکدیگر از نکات اصلی سیره زندگی پیامبر محسوب میشود که در دنیای امروز که شرایط زندگی برای بسیاری از مردم سخت و دشوار است عمل به این نکته بسیار مورد نیاز و ضروری است.
انتهای پیام