کد خبر: 3762331
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۹

تمجید شیخ قبلان از نقش ایران در حمایت از حوزه‌های علمیه

گروه بین‌الملل ـ رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان در دیدار با هیئتی از مجمع عالی تفسیر قرآن حوزه علمیه قم، از نقش بزرگ ایران در حمایت از حوزه‌های علمیه و مراکز دینی و علمی تمجید کرد.

تمجید شیخ قبلان از نقش ایران در حمایت از حوزه‌های علمیه

به گزارش ایکنا به نقل از المنار؛ شیخ عبدالامیر قبلان، رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان، هیئتی از علما و اندیشمندان مجمع عالی تفسیر قرآن حوزه علمیه قم را در مقر این مجلس در بیروت به حضور پذیرفت.

در این دیدار، مباحثی در زمینه امور دینی و به‌ویژه علوم قرآنی و راه‌های تحول در برنامه‎ها و دروس آموزشی حوزه‌های علمیه و ضرورت همگامی  این دروس با علوم جدید مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شیخ عبدالامیر قبلان در این دیدار با اشاره به این که مجلس اعلای شیعیان لبنان حامی تلاش‌های علمی و دینی با هدف تقویت مسیر علم و ایمان است، گفت: نقش ارزشمند جمهوری اسلامی ایران در ترویج علوم دینی و علوم عصری،  حفظ میراث دینی و حمایت از حوزه‌های علمیه و مراکز علمی و دینی قابل تمجید است.

وی در ادامه بر ضرورت بازگشت مسلمانان به تعالیم و آموزه‌های قرآن به‌عنوان منبعی علمی و معرفتی که تضمین‌کننده سعادت دنیا و آخرت است، تأکید کرد و گفت: مسلمانان نباید قرآن را مهجور کرده و از آن دوری کنند، بلکه باید به مضامین و تعالیم آن عمل کرده و تفسیر این کتاب الهی را تدریس و در آیات آن تدبر و بر تجوید آن مسلط شوند.

شیخ عبدالامیر قبلان در پایان گفت: قرآن کریم قانون اساسی امت اسلام و منبع قدرت مسلمانان است.

انتهای پیام
خبرنگار:
جواد پارسامهر
captcha