کد خبر: 3766276
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۴

برگزاری 144 یادواره شهدا در مدارس آذربایجان‌شرقی

گروه اجتماعی- مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری در راستای اشاعه و پاسداشت فرهنگ شهادت 144 یادواره شهدا در سطح نواحی و مناطق استان برگزار می‌شود.

برگزاری 144 یادواره شهدا در مدارس آذربایجان‌شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، جعفر پاشایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، صبح امروز در مراسم یادواره شهدا دانش آموز در تالار معلم تبریز، گفت: سوسنگرد نامی آشنا وحماسه ساز از حادثه شورانگیز حماسه‌های بلند دفاع مقدس است.

وی با بیان اینکه شهدا و شهدای دانش آموز با سد دفاعی از خون و جان خود انقلاب و نظام را بیمه و ماندگار کردند، افزود: امروز به برکت همین خونها ایران اسلامی سربلند و در عرصه‌های بین المللی سرافراز است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی، گفت: امروز آموزش و پرورش بعنوان عنصر انتقال فرهنگ رویدادهای دوران دفاع مقدس را غنیمت شمرده و بعنوان مرجع از آنها استفاده می‌کند.

پاشایی، خاطر نشان کرد: در سال‌تحصیلی جاری در راستای اشاعه و پاسداشت فرهنگ شهادت 144 یادواره شهدا در سطح نواحی و مناطق استان برگزار خواهد شد.

وی همچنین با بیان اینکه نقش ما زنده نگه داشتن فرهنگ شهادت و رسالت شهیدان است از تدوین 4 جلد کتاب بعنوان منبع انتقال این مهم به نسل آینده خبر داد.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانن قی، با اشاره به یاوه گویی های اخیر دشمنان گفت: اجانب بدانند سرمایه ما شهادت و مقاومت بوده و این اصل بر گرفته از فرهنگ عاشورایی است.

انتهای پیام

captcha