گروه اجتماعی ـ همزمان با چهارمین روز از هفته بسیج، گردهمایی بسیجیان سپاه ناحیه خرمآباد شنبه، سوم آذر در حسینیه عاشقان ثارالله برگزار شد.
به گزارش ایکنا از لرستان، شنبه، سوم آذرماه در چهارمین روز از هفته بسیج، گردهمایی و اجتماع بسیجیان سپاه ناحیه خرمآباد با حضور فرماندهان سپاه لرستان برگزار شد.
در این اجتماع که با حضور پُرشور و گسترده بسیجیان برگزار شد، مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، حبیبالله توکلی، جانشین فرمانده سپاه لرستان، ماشاءالله بازگیر، فرمانده سپاه ناحیه خرمآباد و عبدالهی، فرماندار خرمآباد حضور داشتند.
مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در این مراسم با ذکر این مطلب که هر جا حاکمیت گرفتاری دارد، بسیج حاضر است، اظهاركرد: امام آمد و این نعمت بسيج را با الطاف خدا کشف و نهادینه كرد.
وی با بیان اینکه بسیج عامل ایجاد امنیت در کشور است، خاطرنشان کرد: آمریکا بهدنبال استفاده از ظرفیت منافقان و پسر شاه ملعون برای سرنگونی نظام جمهوری اسلامی است اما با وجود جوانان انقلابی این فعالیتها خیالپردازی بیش نیست.









