کد خبر: 3767036
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰

برپایی نمایشگاه جانبازان شیمیایی در کنفرانس منع گسترش سلاح‌های شیمیایی

گروه جهاد و حماسه ــ نمایشگاهی از عکس، پوستر و آلبوم اسناد از جانبازان شیمیایی در محل چهارمین کنفرانس بازنگری کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی برپا شد.

به گزارش ایکنا به نقل از ایثار اداره کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران همزمان با برگزاری چهارمین کنفرانس بازنگری کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی و بیست و سومین کنفرانس سالانه دولت‌های عضو کنوانسیون منع گسترش سلاح‌های شیمیایی در لاهه هلند، نمایشگاهی از عکس، پوستر، آلبوم اسناد و بروشور از جانبازان شیمیایی با متن انگلیسی در حاشیه این نشست، جنب سالن اصلی اجلاس، به مدت یک هفته برگزار کرد که مورد توجه و استقبال هیئت‌های سایر کشورها نیز قرار گرفت.
همچنین فیلم مستند از جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی و شهروندانی که در بمباران مناطق مسکونی توسط سلاح شیمیایی مصدوم شدند در مرحله تولید قرار دارد که محل فیلم برداری این مستند در سردشت، تهران و لاهه هلند آماده شده و مقرر شده است پس از تولید از شبکه سراسری سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شود.
انتهای پیام
captcha