به گزارش ایکنا، سیدمسعود موسوی اردبیلی، رئیس دانشگاه مفید امروز، پنجم آذرماه، در نشستی خبری به مناسبت برپایی دومین نکوداشت آیتالله موسوی اردبیلی که در دانشگاه مفید برگزار شد، گفت: دغدغه ایشان، شناسایی درست اسلام بود زیرا مدعی هستیم که اسلام دینی برای همیشه تا قیامت است و نه دینی برای 1400 سال قبل و امروز.
وی افزود: مدعی هستیم که دین اسلام نهتنها در روابط خانوادگی و شخصی مؤثر است بلکه در روابط اجتماعی نیز اثرگذار است و زیست اسلامی، زیستی است که همه جنبههای زیست بشری را مورد توجه قرار دهد.
موسوی اردبیلی با بیان اینکه نمیتوان گفت که اسلام در اقتصاد نظر دارد ولی نظریه بانکداری اسلامی نداریم اظهار کرد: حقوق بشر، روابط بینالملل، رابطه کارگر و کارفرما و محیط زیست و مسائل نوظهور از جمله موضوعاتی است که مدعی هستیم اسلام باید در مورد آن نظر بدهد.
وی با بیان اینکه دغدغه آیتالله موسوی اردبیلی، زیست اسلامی به معنای کامل و رفتار اسلامی در همه شئونات بود، بیان کرد: تأسیس دانشگاه مفید که از ابتکارات و خدمات ماندگار و صدقه جاریه برای آن مرحوم است در این راستا بود و امروز به استوانه مطالعات اسلامی در جهان اسلام تبدیل شده است.
رئیس دانشگاه مفید افزود: این دانشگاه با سابقه 30 ساله خود در اقتصاد اسلامی عمده و درصد قابل توجهی از نظریات اقتصادی در زمینه اسلام ارائه کرده است، همچنین در زمینه حقوق کودک، زنان و ... هم نقش مهمی دارد.
وی در پاسخ به این سؤال ایکنا که با وجود کارهای صورت گرفته هنوز کسی در کشور مدعی نیست که نظام اقتصاد اسلامی را ارائه کرده است بیان کرد: علم پویاست و نه تنها ما بلکه در کشورهای دیگر هم کسی مدعی نیست که به سؤالات، پاسخ نهایی داده است؛ زیرا ماهیت علم این است که انتها ندارد و در ضمن پیش رونده است و با پاسخ به هر سؤال جدید، سؤالات دیگری زائیده میشود.
موسوی اردبیلی همچنین با بیان اینکه رشتههای متعددی در این دانشگاه وجود دارد گفت: این رشتهها در دپارتمانها و بخشهای حقوق، اقتصاد، سیاسی، الهیات و ... برنامهریزی و تدریس میشود.
انتهای پیام