کد خبر: 3768049
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۶

آغاز نشست جهانی و نمایشگاه محصولات حلال در استانبول

گروه بین‌الملل ـ نشست جهانی و نمایشگاه محصولات حلال با حضور مسئولان سازمان‌های داخلی و بین‌المللی در شهر استانبول آغاز شد.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری آناتولی؛ «نشست جهانی حلال» و «ششمین نمایشگاه محصولات حلال» از امروز( 8 آذرماه) با حضور شماری زیادی از کارشناسان، شرکت‌های تولیدکننده محصولات حلال، فعالان کسب‌وکار و مسئولان سازمان‌های داخلی و بین‌المللی در مرکز هنرهای نمایشی اوراسیا در منطقه «ینی کاپی» شهر استانبول آغاز به کار کرد و تا 11 آذر ماه ادامه دارد.

در این نمایشگاه که قرار است به مدت چهار روز در استانبول برگزار شود، موضوعاتی نظیر غذا، ذبح، دارو، گردشگری و اقتصاد حلال مورد بحث قرار می‌گیرد.

یونس اته، رئیس شورای اجلاس جهانی حلال، با بیان اینکه امروز بازار جهانی حلال به ارزش بیش از 4 تریلیون دلار رسیده و طیف وسیعی از کالاها و خدمات را دربرمی‌گیرد، گفت: با توجه به رشد بخش‌های مهم دیگر، که اقتصاد اسلامی را تشکیل می‌دهند، می‌توان تخمین زد در 2021 بازار جهانی حلال به ارزش 7 تریلیون دلار خواهد رسید.

وی بیان اینکه در شرایط کنونی بازار محصولات حلال 2 میلیارد نفر مشتری در جهان دارد و محصولات حلال از کشورهای اسلامی فراتر رفته و در حال تبدیل شدن به نماد جهانی کیفیت و اعتماد است، تصریح کرد: علاوه بر جمعیت مسلمان جهان، غیرمسلمانان نیز به دلیل پاکی و سالم بودن این محصولات از آن مصرف می‌کنند.
captcha