به گزارش ایکنا به نقل از ایرنا محمود عباس در سخنانی که ریاض منصور نماینده دائم فلسطین به نیابت از وی در مجمع عمومی سازمان ملل به مناسبت روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین قرائت کرد، گفت: تا کی باید با رژیم صهیونیستی به عنوان دولت فرا قانونی رفتار شود و جامعه جهانی چه زمانی به وظایف خود عمل خواهد کرد.
وی افزود: مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل و شورای حقوق بشر و دیگران، قطعنامه های زیادی به نفع مسئله فلسطین تصویب کرده اند اما متاسفانه این قطعنامه ها تاکنون اجرا نشده است.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین بر پایبندی به قوانین بین الملل و طرح تشکیل دو کشور در مرزهای قبل از 1967 تاکید کرد.
وی تاکید کرد: همچنان آماده ایم که فرصت کافی را برای تلاش های منطقه ای و بین المللی به منظور تحقق صلحی عادلانه فراهم سازیم.
مجمع عمومی سازمان ملل در سال 1977 در قطعنامه ای، 29 نوامبر را روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین نامید. مجمع عمومی 30 سال قبل از آن (29نوامبر 1947) در همین روز در قطعنامه ای به تجزیه فلسطین رای داده بود.
انتهای پیام