کد خبر: 3768206
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۰

پرورش مخاطب خودکنترل و خلاق با افزایش سواد رسانه‌ای

گروه اجتماعی - معاون آموزش مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج، پرورش مخاطب خودکنترل، خلاق و منتقد را از اهداف سواد رسانه‌ای دانست و گفت: تنها راه مقابله با تهاجم دشمن افزایش سواد رسانه‌ای در جامعه است.

پرورش مخاطب خودکنترل و خلاّق با افزایش سواد رسانه‌ایبه گزارش ایکنا از اردبیل، صالح اصغری، معاون آموزش مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج، روز گذشته، هشتم آذرماه در گردهمایی اصحاب رسانه استان اردبیل که به همت سازمان سراج اردبیل برگزار شد، ضمن اشاره به سیر تحولی رسانه‌ها از کتاب به سمت فیلم و سپس فضای مجازی، اظهار کرد: مهارت، مهم‌ترین بخش سواد رسانه‌ای است که با یادگیری تکنیک‌ها و تمرین مستمر محقق می‌شود و پرورش مخاطب خودکنترل، خلاق و منتقد از اهداف سواد رسانه‌ای است.
وی افزود: سواد رسانه‌ای از چهار بعد شناختی، حسی، اخلاقی و زیبایی‌شناختی تشکیل شده که گام اول سواد فضای مجازی «دسترسی» و گام‌های بعدی «تجزیه و تحلیل» و «تولید محتوا» می‌باشد.
مدرس آموزش مرکز سواد فضای مجازی سازمان سراج میزان سرانه مطالعه در کشور را نامناسب دانست و گفت: امروز مطالعه از نوع مکتوب به متن تصویری انتقال پیدا کرده و بیشتر مطالعات افراد از طریق تصاویر و زیرنویس‌های فیلم‌ها صورت می‌گیرد که این نکته تاثیر‌گذاری تصویر در خبر را نشان می‌دهد.
اصغری با تاکید بر لزوم گسترش سواد فضای مجازی میان اقشار مختلف مردم، جنس سواد فضای مجازی را مهارتی دانست و بیان کرد: مهارت فضای مجازی نیاز به تکنیک دارد و این تکنیک باید تمرین شود تا بتواند خودکنترلی در افراد ایجاد کند.
معاون آموزش سازمان سراج تنها راه مقابله با تهاجم دشمن را افزایش سواد رسانه‌ای دانست و اظهار کرد: در زمان استفاده از رسانه باید به ۵ سوال مهم یعنی به؛ چی کسی پیام را تولید کرده؟ پیام برای چه مخاطبی تولید شده؟ چه فنون و تکنیک‌هایی جهت توجه مخاطب استفاده شده؟ چه ارزش و سبک زندگی توسط رسانه‌ها منتقل می‌شود؟ و هدف رسانه چیست؟ توجه شود.
انتهای پیام

captcha