
به گزارش خبرنگار
ایکنا؛ منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور که در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: علم و فناوری همواره به عنوان یکی از مسائل مهم و تاثیرگذار در کشور سال هاست مورد توجه بوده و امروز تعداد زیادی از شرکتهای دانش بنیان تحت حمایت پارکهای مرکز رشد فعالیت دارند.
غلامی با اشاره به فعالیت هزار و ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در پارکها و مراکز رشد، گفت: در این مجموعهها بیش از ۴۲ هزار اشتغال پایدار ایجاد شدهاند. در استانها نیز برای استقرار این پارکها کارهای زیادی صورت گرفته و در راستای حل مسائل و مشکلات ملی هدفگذاریهایی شده و در کنار یک مشارکت کم سابقه تعدادی از دانشجویان کشور به صورت یک جمع کنسرسیومی در حوزه محیط زیست کشور فعالیت خودشان را شروع کردهاند تا چالشهای این مسئله را برطرف کنند.
غلامی با بیان اینکه تلاش شده در شرایط فعلی بتوانیم مواد اولیه به ویژه قطعات را به دست دانشمندان خودمان بسپاریم تا از طریق آنها ایجاد شود و شاهد یک حرکت ماندگار در سطح ملی باشیم، گفت: امسال برای اولینبار از بخش خصوصی خواسته شده که نیازهای خود را در بخش فناوری مطرح کنند تا با ورود به این مسائل در جهت حل آنها همکاری لازم را در صنایع اجرایی و صنعتی ایجاد کنیم. همچنین در آییننامه ارتقا اساتید تغییراتی ایجاد شده تا پروژههای کاربردی امتیاز ویژهای داشته باشد.
غلامی گفت: طرح مهارتافزایی دانشگاه از سال گذشته کلید خورد و بر اساس این طرح دانشجویانی که در حال تحصیل هستند در کارگاههایی ویژه آماده اشتغال پذیری در زمان بعد از فارغ التحصیلی تعلیم داده میشوند و مهارتهایی در زمینه رشته تحصیلی میآموزند که بعد از فارغالتحصیلی بتوانند وارد بازار کار شوند.
وزیر علوم تاکید کرد: در راستای توسعه برنامههای راهبردی حوزه فناوری ۱۰ استان را انتخاب کردیم تا یه کمک آنها برنامه آمایش کشوری را انجام دهیم این برنامه بر اساس نیاز هر استان و مسیرهای تاثیرگذار در رفع مسائل و مشکلات پیش رو است.
وی افزود: علیرغم مشکلات بودجهای امسال، در لایحه بودجه ۹۸ افزایش اعتبار خواهیم داشت و میتواند تاثیرگذار در حمایت از پارکهای علم و فناوری باشد.
انتهای پیام