کد خبر: 3773776
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۳

ساخت زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد نیازمند همکاری تمامی دستگاه‌هاست

ساخت زائرسرای چهارمحال و بختیاری در مشهد نیازمند همکاری تمامی دستگاه‌هاست گروه اجتماعی ـ استاندار چهارمحال و بختیاری میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل زائرسرای استان در مشهد را حدود ۱۶ تا ۲۰ میلیارد تومان دانست و افزود: باید از ظرفیت‌های سایر دستگاه‌ها چون کمیته امداد امام خمینی(ره)، اداره‌کل راه و شهرسازی، شهرداری و سازمان برنامه و بودجه در تکمیل این پروژه استفاده کرد.

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، اقبال عباسی، استاندار چهارمحال و بختیاری شامگاه روز گذشته، 27 آذرماه در جلسه هم‌اندیشی تکمیل زائرسرای استان در مشهد که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد و جمعی از مسئولان در دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد، با اشاره به پیشرفت 30 تا 40 درصدی این پروژه، گفت: اسکلت و زیرسازی این زائرسرا کامل شده و آماده توکاری است.
وی میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل زائرسرای استان در مشهد را حدود 16 تا 20 میلیارد تومان دانست و افزود: باید از ظرفیت‌های سایر دستگاه‌هایی چون مانند کمیته امداد امام خمینی(ره)، اداره‌کل راه و شهرسازی، شهرداری و سازمان برنامه و بودجه در تکمیل این پروژه استفاده کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه با توجه به اینکه ساخت این زائرسرا یک پروژه دولتی نیست و نمی‌توان برای آن ردیف بودجه‌ای در نظر گرفت، اظهار کرد: باید از ظرفیت‌های خیرین و بودجه‌ای غیرمستقیم عمرانی در ساخت این زائرسرا بهره‌مند شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه زائرسرای استان در شهر مشهد، بلوار ولایت، ولایت 10، گلریز هفت واقع است، گفت: این پروژه اسفندماه 1393 کلنگ‌زنی شد و مطالعات ژئوتکنیک آن برای تهیه نقشه‌های اجرایی ساختمان در اردیبهشت 94 انجام گرفت.
مجید نظری با اشاره به افزایش سطح این پروژه از 40 درصد به 80 درصد، افزود: زائرسرای استان در مشهد مساحتی 700 مترمربعی دارد که شامل هشت طبقه و 170 تخت است و در هر طبقه پنج سوئیت احداث می‌شود.
وی با بیان اینکه زیربنای این پروژه چهار هزار و 480 مترمربع است و تاکنون حدود 2 میلیارد و 500 میلیون تومان برای ساخت آن هزینه شده است، اظهار کرد: با توجه به نوسانات اخیر و افزایش قیمت مصالح و اجرای تجهیزات باید برای تکمیل این زائرسرا برآورد هزینه‌ای جدیدی شود.
انتهای پیام

captcha