کد خبر: 3773847
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲

اجرای برنامه‌های هفته قرآن و عترت بوشهر با همکاری اتحادیه مؤسسات استان

گروه موسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ مدیر اتحادیه موسسات قرآنی استان بوشهر گفت: در حال حاضر با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برنامه‌های قرآنی را در هفته قرآن و عترت استان بوشهر اجرا می‌کنیم.

ابراهیم مرادی، مدیرعامل اتحادیه موسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت استان بوشهر در گفت‌وگو با ایکنا گفت: استان‌ها، بی‌توجه به این موضوع که هنوز اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور مراحل ثبت را انجام می‌دهد و با وجود همه مشکلات مالی با تمام وجود در حال فعالیت در امور قرآنی هستند.

وی ادامه داد: در استان بوشهر، پیگیر تهیه‌ وامی برای موسسات تحت نظر هستیم. رایزنی‌های لازم برای این امر با بانک‌ها انجام شده است. هم‌اکنون نیز در حال بازرسی از موسسات هستیم، مشکلاتشان را می‌شنویم و هر کاری که از دستمان بر بیاید، انجام می‌دهیم. 

مرادی در پایان گفت: در استان بوشهر برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای نیز به‌مناسبت هفته قرآن و عترت با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در حال اجرا هستیم.

انتهای پیام

حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۷/۰۹/۳۰ - ۱۷:۰۹
0
0
سلام.
عالی بود.
توان قرانی استان بوشهر در دستان قرانی مردان قرانی
captcha