کد خبر: 3774890
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸

انقلاب اسلامی؛ تجلی عینی وعده‌های قرآن

گروه اجتماعی - امام جمعه موقت تهران بیان کرد: انقلاب اسلامی تجلی عینی وعده‌های قرآن و مسئله الهی و استمرار نور پیامبر اعظم(ص) و ائمه اطهار‌(ع) است و هیچ قدرتی توان براندازی آن را ندارد، ولی دشمنان ما قادر به درک این موضوع نیستند.

مردم با خروش عظیم‌شان در ۹ دی ‌چشم فتنه‌گران را کور کردند

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی سپاه عاشورا، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، امروز در یادواره 37 شهید شهر بخشایش هریس با بیان اینکه فتنه سال 88 هجوم نا‌اهلان و دشمنان علیه انقلاب اسلامی بود، اظهار کرد: این فتنه، سقیفه شوم بدخواهان و جاهلان علیه نظام اسلامی بود که با توجهات حضرت ولی عصر(عج)، تدابیر رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مردم خنثی شد.

وی با تاکید بر اینکه خطر فتنه 88 به مراتب بیشتر از جنگ تحمیلی بود، ادامه داد: کسانی که این فتنه را به راه انداخته بودند صاحب نام و نشانی در این انقلاب بودند و با امید به وعده‌های اجانب علیه جمهوری اسلامی دسیسه کردند و موجب گستاخی بیشتر مستکبران علیه کشورمان شدند.

‌حجت‌الاسلام صدیقی با بیان اینکه منافقان و آشوب‌طلبان در فتنه 88 با آتش زدن پرچم امام حسین‌(ع) نیت پلید خود را آشکار کردند و حجت بر همه تمام شد، بیان کرد: خیل عظیم مردم مسیر خود را از فتنه‌گران جدا کردند و با خروش عظیم خود در 9 دی‌ماه چشم فتنه را کور کردند.

امام جمعه موقت تهران افزود: انقلاب اسلامی تجلی عینی وعده‌های قرآن و مسئله الهی و استمرار نور پیامبر اعظم و ائمه اطهار‌(ع) است و هیچ قدرتی توان براندازی آن را ندارد، ولی دشمنان احمق ما قادر به درک این موضوع نیستند.

captcha