کد خبر: 3774948
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲

دستیابی به استقلال اقتصادی نیازمند کار جهادی و انقلابی است

گروه اجتماعی ـ مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با بیان این‌که امروز جمهوری اسلامی در مسائل سیاسی، نظامی و امنیتی یکی‌از مستقل‌ترین کشورهای دنیاست، اما در مسائل اقتصادی دچار مشکل هستیم، گفت: نیازمند یک کار انقلابی و جهادی هستیم تا بتوانیم استقلال اقتصادی پیدا کنیم.

مهدوی

 به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام سعید مهدوی‌امین، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان، امروز یک‌شنبه، دوم دی‌ماه، در دومین جلسه کمیته قرآنی ستاد بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، که با حضور اعضای شورا و نمایندگان دستگاه‌های قرآنی برگزار شد، با اشاره به این‌که در رابطه با زمان برگزاری برنامه‌ها پیشنهاد‌های شده است، گفت: مهم این است که در سه ماهه زمستان برنامه‌های قرآنی برای اجرا داشته باشیم و بیشتر از همه روی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی زوم کنیم.
وی ادامه داد: برخی از دوستان پیشنهاد دارند که برنامه‌ها از نهم دی‌ماه آغاز شده و تا 20 بهمن‌ماه، به مدت 40 روز، به‌مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ادامه داشته باشد و برخی دیگر نیز پیشنهاد دارند که برنامه‌ها از دی‌ماه آغاز شده و تا پایان اسفندماه ادامه داشته باشد.
مهدوی‌امین با اشاره به این‌که این کمیته به‌منظور انجام هماهنگی‌های لازم بین‌دستگاه‌ها و جلوگیری از تداخل بین زمان برگزاری آن‌ها برگزار شده، گفت: هرکدام از دستگاه‌ها برنامه‌های مختص خود را دارند که انجام می‌دهند و در این جلسه دستگاه‌ها برنامه‌های خود را ابلاغ کرده و انتظاراتی که از هر دستگاه می‌رود نیز بیان می‌شود، به این ترتیب می‌توانیم از دستگاه‌های مختلف در اجرای برنامه‌ای با محتوا و باشکوه کمک گرفت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان محتواسازی را مهم‌ترین قسمت کار دانست و افزود: در این ایام جلسات و برنامه‌های زیادی برگزار خواهد شد و ما باید بدانیم که در این برنامه‌ها چه بگوییم و باتوجه به مشکلاتی که با آن دست‌وپنجه نرم می‌کینم و مردم با آن درگیر هستند، قرار است در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی چه نوید و امیدی را به مردم بدهیم، مهم‌ترین بحث ما در برنامه‌ها باید این باشد که باتوجه به مشکلات اقتصادی، تهدیدها و تحریم‌ها و وضعیت در منطقه و جهان، در چهل سال گذشته چه وضعیتی داشتیم، الان چه وضعیتی داریم و بناست در آینده چه اتفاقی بیافتد.
وی با اشاره به این‌که همه هنرمندی ما این است که بتوانیم تحلیل خوبی از وضعیت نظام به مردم ارائه کنیم، اظهارکرد: دشمن تمام توان خود را روی یاس و ناامیدی مردم گذاشته و این‌که بگوید شما دست‌آوردهای نظام و انقلاب نرسیده‌اید.
مهدوی‌امین ادامه داد: مقام معظم رهبری خیلی زودتر این مبحث را شروع کردن و فرمودند: من با اطلاع می‌گویم که انقلاب اسلامی به دست‌آوردهای کلان خود رسیده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان تصریح کرد: رهبری اجازه نمی‌دهد کمترین انحرافی از اهداف تعیین شده برای نظام داشته باشیم، ایشان قله را می‌بیند و ما را هدایت می‌کند که به آن برسیم، اما در بین راه مشکلات و سنگلاخ‌هایی وجود دارد که طبیعی است.
وی با اشاره به این‌که توسعه رسانه‌ها و وسایل ارتباط جمعی باعث شده که کوچک‌ترین اتفاق نیز به چشم بیاید، عنوان کرد: بخشی از این شفافیت و روشنگری که همان نهضت امر به معروف و نهی از منکر است، می‌تواند به ما کمک کند، فرد فکر کند که همان‌گونه که خدا نماظر است مردم نیز می‌بینند و باید پاسخگوی مردم نیز باشد.
مهدوی‌امین ادامه داد: علی‌الرغم همه این خار و خاشاک‌هایی که وجود دارد، به جد داریم به سمت قله تمدن اسلامی حرکت می‌کنیم، شعار ما در انقلاب سه چیز بود، استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، باید ببینیم به این شعارها رسیده‌ایم یا نه؟
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان، در رابطه با دست‌آوردهای کلان انقلاب اسلامی، گفت: یکی‌از این دست‌آوردها بحث استقلال است که ما مستقل‌ترین کشور دنیا هستیم، نه‌تنها در منطقه بلکه در دنیا، چراکه گاهی اوقات می‌بینیم که برخی از ابرقدرت‌ها این ادعا را دارند که می‌خواهند بر دنیا سیطره داشته باشند اما می‌بینیم که خودشان نیز تحت‌تأثر هستند، به‌عنوان مثال آمریکا تحت‌تأثیر اسرائیل است، چه برسد به کشورهای منطقه که از آن‌ها به‌عنوان گاو شیرده تعبیر می‌شود.
وی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی در مسائل سیاسی، نظامی و امنیتی یکی‌از مستقل‌ترین کشورهای دنیاست، اما متأسفانه در مسائل اقتصادی دچار مشکل هستیم که در این رابطه نیز باید یک کار انقلابی و جهادی صورت بگیرد و همان‌طور که در بحث صنایع دفاعی، موشکی و هسته‌ای هر زمان که تمرکز کردیم و توانستیم مشکلات را حل کنیم، در این‌جا نیز بتوانیم در این زمینه استقلال اقتصادی پیدا کنیم.
مهدوی‌امین با اشاره به این‌که ملت ما فریب ظواهر را نمی‌خورند، اظهارکرد: ما باید بدانیم که چه گنجینه‌ای دست ماست، جمهوری اسلامی به بلوغ رسیده است، دشمنان ما از روز اول پیروزی انقلاب دسیسه کردند و با جنگ نرم و سخت و تحریم و محاصره اقتصادی و به هر بهانه‌ای به انقلاب اسلامی حمله کردند.
وی افزود: بر ما پوشیده نیست بخش عظیم مشکلات اقتصادی بر اثر بی‌تدبیری مسئولان بود و دشمنان نیز تحریم را چند مرحله‌ای کردند که در چند مرحله جنگ روانی را به مردم ما تحمیل کنند.
مهدوی‌امین با اشاره به این‌که استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی تنها دست‌آورد انقلاب نبوده‌است، اضافه کرد: اکنون صدا و سیمای ما در حال پخش برنامه‌ای تحت‌عنوان «اولین‌ها»ست که دست‌اوردهای انقلاب را به مردم معرفی می‌کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به این‌که هرکدام از دستگاه‌های اجرایی ظرفیت‌های عظیمی را در اختیار دارند که باید از آن‌ها استفاده کنند، گفت: امام خمینی(ره) فرموده‌اند که کتاب انقلاب ما قرآن بود و ما اکنون باز هم باید از قرآن کمک بگیریم و اهل‌بیت(ع) را به‌عنوان الگوهای بارز قرآن معرفی کرده و این کلیات و محتویات را باید به‌صورت شکلی درآوریم.
وی با اشاره به این‌که انقلاب ما مردمی بوده و باید مردم آن‌را حفظ کرده و مردم نیز باید جشن بگیرند، ادامه داد: اتحادیه مؤسسات فرهنگی مردمی قرآن و عترت استان لرستان می‌تواند به‌عنوان یک نهاد مردمی رابط بین ادارت در راستای برگزاری هرچه بهتر برنامه‌ها باشد.

انتهای پیام

captcha