
به گزارش ایکنا از لرستان، سید موسی خادمی، استاندار لرستان عصر یکشنبه، دوم دی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکیاز کارهای خیلی لازم که باید در بحث شهرسازی رعایت کنیم، بحث مناسبسازی معابر برای افراد معلول است.
وی افزود: متاسفانه لرستان جزو استانهایی بوده که درصد معلولان نسبت به کل جمعیت بالاتر از میانگین کشور است.
خادمی با بیان اینکه اقدامات خوبی در چند سال گذشته برای مناسبسازی در سطح استان انجام شده است، تصریح کرد: پیادهرو سازی، ایجاد ورودیهای مناسب در ادارات، مراکز تجاری و درمانی ازجمله این اقدامات هستند اما برخی امور نیز همچنان مانده است.
استاندار لرستان تاکید کرد: دستگاههای دولتی باید ساختمانها را مناسبسازی کنند و برای اینکار مشکل اعتبار ندارند، چون کار پُرهزینهای نیست.
وی اضافه کرد: در ساختمانهای در حال ساخت حتماً استانداردهای مناسبسازی رعایت شود و نظام مهندسی و شهرداریها بهطور جد این موضوع را پیگیری کنند.
خادمی با بیان اینکه قرار شده دستگاههایی که صادرکننده مجوز هستند از بهزیستی استعلام بگیرند که این مکان شرایط لازم را دارد یا نه، گفت: مردم و بهویژه سمنها مناسبسازی را بهعنوان یک موضوع حقوق شهروندی در دستور کار قرار دهند و اگر مکانی دیدند که این موضوع رعایت نشده، گزارش بدهند.
وی افزود: ما هم در حوزه اجرا تعقیب خواهیم کرد و در بخش قضایی هم ممکن است که این موضوع را ترتیب اثر بدهند و همه باید کمک کنیم که شهر مناسب و قابل زیستی به وجود بیاوریم.
انتهای پیام