کد خبر: 3776691
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۵
شریعتمداری:

اقدامات بهزیستی به اتاق شیشه‌ای منتقل می‌شود

گروه جامعه ــ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم تقدیر از رئیس سابق سازمان بهزیستی و معارفه رئیس جدید این سازمان بر شفافیت در اقدامات تأکید کرد و گفت: فعالیت‌ها باید به اتاق شیشه‌ای منتقل شود.

به گزارش ایکنا؛ محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عصر امروز هشتم دی‌ماه در مراسم تکریم انوشیروان محسنی بندپی، رئیس سابق سازمان بهزیستی و معارفه وحید قبادی دانا، رئیس جدید این سازمان طی سخنانی با تأکید بر اینکه عهد کرده است تا ساعتی که مسئولیت وزارت رفاه را بر عهده دارد، از هر آنچه در توان دارد برای انجام وظایف خود استفاده کند، گفت: ما مدیران جمهوری اسلامی روزمزد هستیم و به محض اینکه به ما گفته می‌شود کار شما تمام شد، مانند مهر مسئولیت را می‌بوسیم و آن را به دیگری می‌سپاریم.

وی با ابراز رضایت از اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم شاهد کارنامه درخشان سازمان بهزیستی هستیم، گفت: اعتقاد دارم خدمت در بهزیستی نعمت بزرگی است و باید قدر آن شناخته شود. من از میان 15 نفر وجود آقای قبادی دانا را برای این سازمان نافع تشخیص دادم و کلید بهشت را به قبادی دانا تقدیم کرده‌ام که می‌تواند از خدمت در این سازمان برای رستگاری استفاده کند.

شریعتمداری با تأکید بر اینکه باید تمامی گروه‌های هدف این سازمان را عائله خود حساب کنیم، گفت: توان‌خواهان نیازمند نگاه ترحمی نیستند. بسیاری از معلولان توانمندی‌هایی دارند که هیچ کدام از ما نداریم. باید امکان بروز و ظهور این توانمندی‌ها را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: باید خدمت در بهزیستی را وظیفه و جزء حقوق شهروندی خود بدانیم. وظیفه ما کاهش و حتی از بین بردن فقر مطلق است، اما وقتی کارخانه تولید فقر همچنان مشغول کار است، هر چه فقرزدایی کنیم به جایی نمی‌رسیم. در حوزه بهزیستی نیز اگر مشکل عدم انجام مشاوره ژنتیک و دنیا آمدن کودکان معلول است، باید مشکل را از ریشه حل و مشاوره ژنتیک را انجام داد. باید مشکلات ریشه‌ای حل شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواستار کم کردن اقدامات نمایشی و توجه بیشتر به عمل در حوزه بهزیستی شد و گفت: برای انجام این کار راهی به جز انجام کارها بر اساس برنامه‌ریزی و ارزیابی عملکردها نداریم. البته باید ارزیابی‌ها توسط نهادهای خارج از سازمان انجام شود تا به نتیجه برسد.

وی تصریح کرد: برای اینکه صدای افراد بی‌صدا باشیم، اول باید گوش شنوایی داشته باشیم.

شریعتمداری خطاب به قبادی دانا گفت: علی‌رغم کارهایی که انجام شده، ما با جایگاه مطلوب فاصله داریم، ما قوانین خوب تصویب کرده‌ایم، اما اختصاص بودجه به آن صفر است. قانونی که اجرایی نشود، به چه دردی می‌خورد؟ ما باید کمترین مداخله و بیشترین حمایت را از سازمان‌های مردم نهاد داشته باشیم تا شعار بهزیستی مردم‌محور به جای بهزیستی دولت‌محور محقق شود. باید برخورد مشارکت‌جویانه با مؤسسات خیریه و مردم‌نهاد داشته باشیم.

وی اعلام کرد: فعالیت‌ها به اتاق شیشه‌ای منتقل می‌شود؛ مردم باید مطلع باشند. اقدامات بهزیستی نیز باید به اتاق شیشه‌ای منتقل شود و ما هیچ بهانه‌ای برای عدم شفافیت نداریم.

وزیر تعاون تأکید کرد: قرار است جوان‌گرایی کنیم، بومی‌گرایی کنیم، نگاه قومیتی نداشته باشیم. مدیریت جوان را باید به کشور تحمیل کنیم و مطمئن باشیم که کشور سود خواهدبرد. کار برای خدا باندی، گروهی، حزبی، فرقه‌ای و ... نیست و باید تلاش کنیم نام بهزیستی مترادف درد و رنج نباشد، بلکه مترادف زندگی خوب باشد.

وی در پایان سخنان خود از قبادی‌دانا، رئیس بهزیستی خواست هر سه ماه یکبار با جامعه معلولان و سایر گروه‌های هدف بهزیستی جلسه برگزار و از نزدیک در جریان امور آنها قرار گیرد. 

انتهای پیام 

captcha