کد خبر: 3778362
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۰

سرانه بودجه فرهنگی سیستان‌ و بلوچستان؛ یک دهم میانگین کشوری

سرانه بودجه فرهنگی سیستان‌ و بلوچستان؛ یک دهم میانگین کشوری گروه اجتماعی - استاندار سیستان‌وبلوچستان گفت: متاسفانه در برخی شاخص‌ها از جمله فرهنگ و هنر فاصله عمیقی با شاخص‌‌های کشوری وجود دارد، به‌طوری که سرانه بودجه فرهنگی و هنری استان پهناور سیستان و بلوچستان یک دهم میانگین کشوری است.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به‌نقل از روابط عمومی استانداری، احمدعلی موهبتی، استاندار شب گذشته در مجمع استانداران ادواری در چابهار، گفت: بنا به گفته رئیس جمهور، سیستان و بلوچستان استراتژیک‌ترین و مهم‌ترین استان کشور و پیشانی جمهوری اسلامی ایران است.
وی اظهار کرد: آرزوی همه استانداران گذشته توسعه همه جانبه استان و کشور بوده است و در شرایطی که بیرون از گود مسئولیت استان هستند نیز تجربیات ارزشمند و نقطه نظرهای آنان چراغ راه روشنی برای توسعه استان خواهد بود.
استاندار فعلی سیستان و بلوچستان خطاب به استانداران گذشته استان گفت: همه شما در این استان نقش‌آفرین بوده و کارهای بزرگی را بنا نهاده‌اید که در حال اجراست و باید به بهره‌برداری برسد، به همین دلیل هم در سفر اخیر معاون اول رئیس جمهور و چند نفر از وزرا به استان در جلسات متعدد به وی اعلام شد بنا نیست در استان کار جدیدی را شروع کنیم.
وی بیان کرد: دو خواسته مهم ما این بود که هر آن چه مسئولان کشوری از سال‌های قبل در سفر به استان قول و تعهد داده‌اند، همان طرح‌ها اجرا شود و به اتمام برسد؛ خواست بعدی ما این بود که همه وزرا و مسئولان کشور خود را متعهد بدانند تا پایان این دولت میانگین شاخص‌های توسعه‌ای استان را به میانگین شاخص‌های کشوری برسانند.
موهبتی افزود: متاسفانه در برخی شاخص‌ها از جمله فرهنگ و هنر فاصله عمیقی با شاخص‌‌های کشوری وجود دارد، به‌طوری که سرانه بودجه فرهنگی و هنری استان پهناور سیستان و بلوچستان یک دهم میانگین کشوری است.
وی ادامه داد: در دیگر شاخص‌ها از جمله آب آشامیدنی، بهداشت، آموزش و غیره نیز با وجود این که کارهای مهمی انجام شده است، اما هنوز فاصله بسیار زیادی با شاخص‌های کشوری داریم.
استاندار اظهار کرد: با وجود توجه خوب دولت به سیستان و بلوچستان، در تقسیم بودجه کشوری از ۴۲۰ هزار میلیارد تومان بودجه کل کشور، فقط کمتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان به استان اختصاص یافته است که به طور قطع با این بودجه نمی‌توان شاخص‌های این استان را به میانگین کشوری رساند.
موهبتی افزود: تراکم جمعیت در سیستان و بلوچستان در هر کیلومتر ۱۵ نفر و معادل یک چهارم تراکم کشوری است که هزینه خدمات هم به همین ترتیب افزایش پیدا می‌کند و نشان می‌دهد نیازمند توجه بیشتر و نگاه ویژه مسئولان کشوری است.

انتهای پیام

captcha