کد خبر: 3779838
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۸

کنگره بزرگداشت «شهدای انقلابی ۱۸ دی‌ماه» روستای نیارق برگزار شد

گروه فرهنگی ـ همزمان با سالگرد قیام مردم روستای نیارق شهرستان نمین ‌علیه رژیم پهلوی، کنگره بزرگداشت شهدای این روستا برگزار شد.

کنگره بزرگداشت «شهدای انقلابی ۱۸ دی‌ماه» روستای نیارق برگزار شدبه گزارش ایکنا از اردبیل، همزمان با سالگرد قیام مردم روستای نیارق شهرستان نمین علیه رژیم پهلوی، کنگره بزرگداشت شهدای این روستا روز گذشته، 18 دی‌ماه‌ با حضور مردم و مسئولان در مسجد صاحب‌الزمان(عج) روستای نیارق برگزار و یاد و خاطره این شهدا گرامی داشته شد.
اهالی نیارق هفت شهید انقلاب و 20 شهید دفاع مقدس تقدیم و نیز 10 جانباز را تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند و نیارق نخستین روستا در کشور است که در قیام خود هفت شهید از جمله دو بانوی شهید را تقدیم انقلاب کرده است.
سرتیپ پاسدار محمدجعفر اسدی، از فرماندهان دوران هشت سال دفاع مقدس، در این یادواره گفت: سرمای دی‌ماه سال 57 گرمابخش حرکت انقلابی مردم ایران شد و سبب طنین‌انداز شدن صدای انقلاب در کشور و حتی در روستای کوچک نیارق نمین شد و اهالی این روستا نیز به مردم جای جای ایران پیوسته و شعار مرگز بر شاه سر دادند.
وی بیان کرد: ملت ایران قدردان خون شهدایی که در مسیر پیروزی انقلاب از جان خود گذشتند بوده و امروز نیز بعد از 40 سال همان مردم انقلابی سابق هستند و فریاد مرگ بر نستبد را سر می‌دهند.
اسدی افزود: 40 سال است به برکت خون شهدا ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب را نسل به نسل انتقال می‌دهیم و این وظیفه ماست که با برگزاری یادواره‌های شهدا که کمتر از خون شهدا نیست در این مسیر گام برداریم.
فرمانده جبهه مقاومت برگزاری این یادواره‌ها را فرصتی برای تجلیل از جانفشانی و ایثارگری‌های شهدا و خانواده‌های آنها دانست تصریح کرد: ما باید عزت و عظمت و بزرگی روح شهدا را به نسل‌های بعدی انتقال دهیم.
وی گفت: با گذشت 40 سال از به ثمر نشستن انقلاب اسلامی روز به روز بر عشق مردم به نظام افزوده شده است.
انتهای پیام

captcha