کد خبر: 3780168
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۵

کشته شدن 30 نیروی امنیتی افغانستان در حملات طالبان

گروه بین‌الملل – بنابر اعلام مقامات محلی، در حملات امروز طالبان در 4 ولایت افغانستان، بیش از 30 نیروی امنیتی این کشور کشته شدند.

کشته شدن 30 نیروی امنیتی افغانستان در حملات طالبان

به گزارش ایکنا به نقل از رویترز؛ بنا بر اعلام مقامات محلی در حمله طالبان به ایستگاه‌های ایست و بازرسی در 4 ولایت افغانستان که صبح امروز انجام شد، بیش از 30 نفر که شامل نیروهای امنیتی و شبه‌نظامیان طرفدار دولت این کشور بودند، کشته شدند.

حملات امروز در 3 ولایت قندوز،بغلان و تخار در شمال و ولایت بادغیس در غرب این کشور انجام شده است.

«احمد فهیم قرلق» رئیس بخش قلعه زال در ولایت قندوز گفت: تعداد زیادی از نیروهای طالبان به ایست‌بازرسی‌ها حمله کردند و 10 سرباز را کشته و 11 نفر دیگر را زخمی کردند.
 
وی افزود: 25 نیروی طالبان هم در این درگیری‌ها کشته شدند. در ولایت‌های  بغلان و تخار هم نیروهای طالبان، 16 شبه‌نظامی طرفدار دولت را کشتند.

«جمشید شهابی» سخنگوی سرولایت بادغیس هم اعلام کرد که در حمله طالبان 6 نیروی امنیتی کشته و 10 تن زخمی شدند.

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان، مسئولیت این حملات را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای طالبان دهها نیروی امنیتی را کشته و مقدار زیادی اسلحه و مهمات به غنیمت گرفته‌اند.
 
انتهای پیام
 
 
captcha