کد خبر: 3780269
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۹

فضای مجازی؛ فرصتی برای مقابله با دشمنان

گروه اجتماعی - نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی فضای مجازی را ابزاری برای مقابله با جنگ نرم دشمنان دانست و گفت: باید در فضای مجازی دقت‌‌های لازم رداشت و با هدف مقابله فرهنگی با شبهات فکری با دشمن مبارزه کرد.

فضای مجازی؛ فرصتی برای مقابله با دشمنانبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی آل‌هاشم، امام جمعه تبریز، عصر روز گذشته، 20 دی در آیین اختتامیه دومین جشنواره رسانه‌ای «ابوذر» فضای مجازی را ابزاری برای مقابله با جنگ نرم دشمنان دانست و گفت: باید در فضای مجازی دقت‌‌های لازم را کرد و با هدف مقابله فرهنگی با شبهات فکری با دشمن مبارزه کرد.

وی اظهار کرد: از همه اصحاب رسانه می‌خواهم تا با تلاش خود امید را در بین آحاد مردم ایجاد کنند و کاری کنند مردم برای آینده خود امیدوار باشند.

حجت‌الاسلام آل‌هلشم با تأکید به اینکه رسانه‌ها نقش بسیار ارزشمندی در ایجاد نشاط در جامعه دارند، تصریح کرد: فضای مجازی از جمله این ظرفیت‌ها است به طوریکه باید در این فضا دقت‌‌های لازم را کرد و با هدف مقابله فرهنگی با شبهات فکری با دشمن مبارزه کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی، بر ضرورت ایجاد امید و نشاط در بین مردم تاکید و خاطر نشان کرد: رسانه ها باید روحیه امیدواری را در جامعه گسترش دهند.

وی تصریح کرد: فیلترینگ تلگرام و خارج شدن ما از این پیام رسان، زمینه را برای ورود دشمنان به این فضا و خالی کردن میدان از جوانان انقلابی فراهم کرد.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم ادامه داد: صداوسیما، سایت های خبری و اهل قلم باید مطالبه گر و پرسشگر باشند تا ابتکار عمل را از دشمنان و شایعه افکنان بگیرند.

انتهای پیام

captcha