کد خبر: 3780429
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱

‌آموزشگاه خیرساز در اردبیل افتتاح شد

گروه اجتماعی ـ آموزشگاه سه کلاسه خیرساز زنده یاد حاج قربان مؤذن قره‌لر با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان در اردبیل به بهره‌برداری رسید.

‌آموزشگاه خیرساز در اردبیل افتتاح شدبه گزارش ایکنا از اردبیل، جواد زنجانی، فرماندار اردبیل‌ امروز، ۲۲ دی‌ماه در حاشیه مراسم افتتاح این آموزشگاه گفت: خیران با اقدام خیرخواهانه و خداپسندانه‌شان باعث اشاعه فرهنگ خیرخواهی در جامعه خواهند بود.
زنجانی احداث مدارس مشارکتی با نام خیران را زمینه ایجاد انگیزه برای حضور بیشتر افراد خیرخواه در امور مدرسه‌سازی دانست و گفت: باید نام این خیران به‌عنوان انسان‌های وارسته همیشه در خاطر‌ها ماندگار باشد.
دولت لطفی، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان نیز دراین مراسم گفت: این آموزشگاه ۳ کلاسه با ۱۸۱ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسیده است.
وی همچنین با تشکر از خیران مدرسه‌ساز استان اظهار کرد: در سال جاری ۳۶ پروژه ناتمام و در دست احداث هستند که تلاش می‌شود با کمک خیران و اختصاص اعتبارات دولتی تا آغاز سال تحصیلی آتی تکمیل و به چرخه تعلیم و تربیت وارد شوند.
در ادامه جواد قرآن نویس، رییس مجمع خیران مدرسه‌ساز استان، با اشاره به اینکه هیچ کاری برتر از امر مدرسه‌سازی نیست، بیان کرد: مدرسه‌سازی عبادتی بزرگ و فرهنگی است که سال‌ها اجر آن در زندگی فرد باقی خواهد ماند.
قرآن نویس اظهار کرد: خیرین در کنار ساخت مدرسه اهتمام لازم در برقراری و جبران تمامی کمبود‌های امکانات و تجهیزات مدارس دارند و بر این باورند که وجود امکانات و تجهیزات در هر مدرسه‌ای حق تمامی دانش‌آموزان است.
انتهای پیام

captcha