کد خبر: 3781999
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۴

حفظ انقلاب؛ یکی از اولویت‌های مهم مسئولان نظام است

گروه اجتماعی- نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه حفظ انقلاب به عنوان یک اولویت مهم باید مورد توجه مسئولان باشد، گفت: باید دلسوز انقلاب باشیم و بدانیم که این انقلاب راحت به دست نیامده بلکه شهدای زیادی جان خود را برای حفظ نظام و انقلاب داده‌اند.

حفظ انقلاب؛ یکی از اولویت‌های مهم مسئولان نظام است

به گزارش ایکنا از کردستان، آیت‌الله سیدمحمد حسینی شاهرودی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان امروز، 26 دی ماه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ضمن گرامیداشت چهلمین سال انقلاب اسلامی و یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر در اسلام جایگاه رفیع و ارزشمندی دارد که با انجام این دو وظیفه انسان می‌تواند سعادت دنیا و آخرت خود را تأمین کند.
وی یکی از شاخص‌های مؤمن بودن احساس مسئولیت همگانی برشمرد و بیان کرد: مهم آن است که نسبت به همدیگر احساس مسئولیت کنیم و مسئولیت‌ها را به خوبی بشناسیم و به وظیفه خود عمل کنیم. همانگونه که مسئولیت‌پذیری عمومی در قالب امر به معروف و نهی از منکر اعمال می‌شود.
رسیدگی به معیشت مردم؛ یکی از اصلی ترین معروفات
آیت‌الله حسینی‌شاهرودی یکی از اصلی‌ترین معروفات نظام اسلامی را اقامه نماز و رسیدگی به معیشت مردم دانست و عنوان کرد: یکی از فرایض رکنی و اساسی مکتب اسلام اقامه نماز و رعایت معروفات و مردم را با خدا ارتباط دادن و به وضعیت معیشتی مردم رسیدگی کردن است.
وی عنوان کرد: مسئولان همه دستگاه‌ها باید در اجرای کامل معروفات و عفاف و حجاب حدودی را تعیین کنند و رعایت آن به عنوان یک معروف را در ادارات و سازمان‌ها یک تکلیف بدانند و با حساسیت بیشتری جلوی حریم شکنی‌ها را بگیرند.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی است، اعلام کرد: مردم می‌توانند به مسئولان تذکر دهند و آنچه که به مسئولان بر می‌گردد تذکر نیست، بلکه اقدام عملی است.
وی با تأکید بر اینکه حفظ انقلاب به عنوان یک اولویت مهم باید مورد توجه قرارگیرد، گفت: باید دلسوز انقلاب باشیم و بدانیم که این انقلاب راحت به دست نیامده بلکه شهدای زیادی جان خود را برای حفظ نظام و انقلاب داده‌اند.
مردم و مسئولان باید نسبت به حفظ ارزش‌های ایرانی - انقلابی وفادار باشند
آیت‌الله حسینی‌شاهرودی گفت: مردم و مسئولان باید نسبت به حفظ ارزش‌های ایرانی - انقلابی وفادار باشند و نباید افرادی که اعتقادی به دین، انقلاب و نظام ندارد، در این نظام حکمرانی کنند چون برخی از مدیران ما دین را کنار گذاشته و از قانون سرپیچی می‌کنند.
وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران ابهت و قدرت استکبار و غرب را فرو ریخت و پیش از آنکه منافع مادی و اقتصادی آنها را تهدید کند اصل حیات و مبانی فکری دشمن را به چالش کشیده است.
نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: طی ۴۰ سال اخیر تاکنون تحولات عظیمی در منطقه به وجود آمدو این انقلاب توانست ابهت دو ابر قدرت و اعتبار قدرت مالی آمریکا را به هم بریزد، تا جایی که اکنون دلار اعتبار سابق را ندارد.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری افزود: اگر تحریم‌ها را درست مدیریت کنیم دشمنان ما بیشتر آسیب می‌بینند و ضرر ما کمتر از آنها خواهد بود. چرا که بخشی از نگهداری و حفظ نظام به وسیله ما حاصل می‌شود.
آیت‌الله حسینی‌شاهرودی در پایان یادآور شد: دشمن با شایعه پراکنی به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به نظام و مسئولان و ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه است که با هوشیاری مسئولان و بازگو کردن خدمات نظام برای مردم، موجبات تقویت و افزایش امید درجامعه فراهم می‌شود.
انتهای پیام

captcha