کد خبر: 3785528
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۶

برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاری بین‌المللی در دورود

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ پنجمین محفل جامع انس با قرآن ویژه هفته قرآن و عترت لرستان، سه‌شنبه، نهم بهمن به میزبانی شهرستان دورود برگزار شد.

دورود؛ میزبان پنجمین محفل انس با قرآنبه گزارش ایکنا از لرستان، از جمله برنامه‌های هفته قرآن و عترت استان لرستان، برگزاری محافل جامع انس با قرآن‌کریم با حضور قاری بین‌المللی حامد علی‌زاده است که در این راستا یازده محفل انس با قرآن در شهرستان‌های استان برگزار می‌شود.
بنابراین گزارش؛ پنجمین محفل انس با قرآن‌کریم ساعت یازده امروز، نهم بهمن در مسجد النبی شهرستان دورود برگزار شد.
در این محفل علاوه‌بر قرائت قرآن‌کریم توسط حامد علی‌زاده از حضور یک قاری شهرستانی و همچنین محمد بهرامی از مداحان اهل‌بیت(ع)، بهره گرفته شد و در پایان جلسه نیز با برگزاری یک مسابقه قرآنی به قید قرعه به ١٠ نفر از حاضران در جلسه هدایایی اهدا شد.
یادآور می‌شود، هفتم بهمن در نوبت صبح شهرستان دوره‌چگنی در مسجد صاحب‎الزمان(عج) میزبان این محفل قرآنی بود و بعد از نماز مغرب و عشاء نیز مسجد جامع الشتر میزبان این محفل قرآنی بود.
در هشتم بهمن نیز در یازده صبح مسجد جامع الیگودرز میزبان محفل قرآنی است و در شهرستان ازنا نیز بعد از نماز مغرب و عشاء این محفل قرآنی در مسجد باب‌الحوائج این شهرستان برگزار خواهد شد.
نهم بهمن در نوبت صبح مسجد النبی(ص) دورود میزبان محفل قرآنی است و مسجد امام جعفرصادق(ع) بروجرد نیز بعد از نماز مغرب و عشاء میزبان محفل قرآنی خواهد شد.
دهم بهمن نیز خرم‎آباد و دلفان میزبانی این محفل قرآنی را دارند در خرم‎آباد یازده صبح در مسجد دانشگاه علوم پزشکی لرستان و در دلفان بعد از نماز مغرب و عشاء این محفل قرآنی برگزار می‌‏شود.
یازدهم بهمن نیز در نوبت صبح مسجد النبی(ص) شهر کوهنانی کوهدشت و در نوبت شب بعد از نماز مغرب و عشاء نیز مسجد امام حسین(ع) پلدختر میزبانی این محفل قرآنی را عهده‌دار خواهند بود.

انتهای پیام

captcha