کد خبر: 3786605
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰

اکران ۱۵ فیلم سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر در اهواز

گروه فرهنگی ــ ۱۵ فیلم شرکت داده شده در بخش سودای سیمرغ سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر در سینما‌های ساحل و اکسین اهواز اکران می‌شود.

اکران 15 فیلم در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در خوزستان(آمــــاده)

به گزارش ایکنا از خوزستان، سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر در خوزستان شب گذشته، 12 بهمن‌ماه همزمان با سراسر کشور در سینما ساحل اهواز برگزار شد.

در این جشنواره که تا 18 بهمن‌ماه در دو سینمای ساحل و اکسین ادامه خواهد داشت، 15 فیلم اکران می‌شوند. فیلم‌های سینما ساحل ساعت 19 و 21 و فیلم‌های سینما اکسین ساعت 19 و 21:30 نمایش داده می شود.

اکران‌های سینما ساحل
براساس این گزارش، امروز 13 بهمن فیلم «بیست و سه نفر» به کارگردانی مهدی جعفری و «روزهای نارنجی» به کارگردانی آرش لاهوتی، در روز 14 بهمن فیلم «جمشیدیه» به کارگردانی یلدا جبلی و «معکوس» به کارگردانی پولاد کیمیایی، در روز 15 بهمن فیلم «سال دوم دانشکده من» به کارگردانی رسول صدرعاملی و «وکیل مدافع» به کارگردانی سلما بابایی و ونداد دوشن در سانس‌های اول و دوم در سینما ساحل به اکران درخواهد آمد.

همچنین در روز 16 بهمن فیلم «غلامرضا تختی» به کارگردانی بهرام توکلی و «ماجرای نیم روز 2: رد خون» به کارگردانی محمدحسین مهدویان، در روز 17 بهمن فیلم «وکیل مدافع» به کارگردانی سلما بابایی و «ایده اصلی» به کارگردانی آزیتا موگویی و در روز 18 بهمن فیلم «معکوس» به کارگردانی پولاد کیمیایی و «بیست و سه نفر» به کارگردانی مهدی جعفری در سانس های اول و دوم سینما ساحل اکران می‌شود.

اکران‎‌های سینما اکسین
در روز 13 بهمن فیلم «روزهای نارنجی» به کارگردانی آرش لاهوتی و «جمشیدیه» به کارگردانی یلدا جبلی، در روز 14 بهمن فیلم «معکوس» به کارگردانی پولاد کیمیایی و «ایده اصلی» به کارگردانی آزیتا موگویی، در روز 15 بهمن فیلم «غلامرضا تختی» به کارگردانی بهرام توکلی و «روزهای نارنجی» به کارگردانی آرش لاهوتی در دو سانس ساعت 19 و 21:30 اکران خواهد شد.

در روز 16 بهمن فیلم «جمشیدیه» به کارگردانی یلدا جبلی و «بیست و سه نفر» به کارگردانی مهدی جعفری، در روز 17 بهمن، فیلم «وکیل مدافع» به کارگردانی سلما بابایی و «آشفتگی» به کارگردانی فریدون جیرانی و در پایان در روز 18 بهمن فیلم «ماجرای نیم روز 2: رد خون» به کارگردانی محمدحسین مهدویان و «سال دوم دانشکده من» به کارگردانی رسول صدرعاملی در سانس‌های اول و دوم سینما اکسین اکران خواهد شد.

انتهای پیام

captcha