کد خبر: 3786669
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۷

گسترش فرهنگ قرآنی؛ از دستاوردهای بزرگ انقلاب برای جامعه اسلامی

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با بیان اینکه بیشتر درباره دستاوردهای محسوس و عینی انقلاب اسلامی صحبت می‌شود، گفت: انقلاب اسلامی دستاوردهای بزرگی برای ما به ارمغان داشته است که یکی از این موارد ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی است.

گسترش فرهنگ قرآنی؛ از دستاوردهای بزرگ انقلاب برای جامعه اسلامی(آمــاده)

به گزارش ایکنا از خوزستان، علی‌حسین حسین‌زاده معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان پیش از ظهر امروز شنبه 13 بهمن‌ماه در تحریریه ایکنای خوزستان حضور یافت.

وی ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: درباره دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی‏، بعضاً در مراسمات مختلف بحث می‌شود. در این مراسمات شاید بیشتر درباره دستاوردهای محسوس و عینی انقلاب صحبت می‌شود اما انقلاب اسلامی یک سری دستاوردهای بزرگی برای ما به ارمغان داشته است که شاید موارد محسوسی نبوده است.

وی با بیان اینکه یکی از این موارد ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی است، اظهار کرد: واقع امر این است که قبل از انقلاب اسلامی، قرآن در برخی وقایع مورد استفاده قرار می‌گرفت ولی امروز این یک دستاورد بی‌نظیری است که انقلاب اسلامی برای جامعه ایران داشته که ما شاهد گسترش و ترویج این چنینی قرآن در جامعه ایران هستیم و این از افتخارات ما است.

معاون استاندار خوزستان گفت: بخش مهمی از این ترویج و گسترش به رسانه‌ها‏، صدا و سیما و خبرگزاری‌ها بازمی‌گردد که خبرگزاری تخصصی قرآنی هم مسئولیت شایانی در ترویج این امر داشته است‎؛ به خصوص در خوزستان که بسترها و زمینه‌های خیلی مناسبی برای گسترش این فضا و حوزه‌های تخصصی قرآنی دارد.

انتهای پیام

captcha