کد خبر: 3787213
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۸

عملیاتی کردن شعارها حرکت در مسیر انقلابی است

گروه سیاست و اقتصاد ـ معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان با بیان اینکه انقلاب داری به شعار دادن نیست بلکه عملیاتی کردن شعارها حرکت انقلابی است گفت: خدمت به مردم در تمامی عرصه ها باید جهادی باشد.

عملیاتی کردن شعارها حرکت در مسیر انقلابی است

به گزارش ایکنا از خوزستان، سرهنگ عبدالرضا حاجتی معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان اظهار کرد: خادمان واقعی مردم هیچگاه در انتظار دستور برای خدمت رسانی نمی مانند بلکه وقتی جان مردم در خطر است، رسالت نیروهای انقلابی ایجاب می کند که در تمامی عرصه ها و به ویژه مناطق محروم به سرعت وارد عمل شوند.

وی افزود: در سیلاب شهر رُفیع، سپاه استان به دستور فرمانده سپاه ولیعصر(عج) به سرعت وارد میدان شد و با تمامی نیروها و تجهیزات خود برای خدمت رسانی به کمک مردم شتافت.

معاون هماهنگ کننده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان معنی واقعی انقلاب را در کنار مردم و برای مردم بودن دانست و گفت: آمریکا و برخی از کشورهای غربی بر این باور بودند که ایران اسلامی جشن پیروزی چهلمین سال انقلاب را نخواهد دید، اما به کوری دشمنان جشن باشکوه این پیروزی تاریخی برگزار شد و بازهم دشمن در اهداف خود ناکام ماند.

وی ادامه داد: زمانی ایران اسلامی کمترین تجهیزات نظامی و دفاعی را در اختیار داشت اما هیچ کشوری نتوانست آسیبی به آن وارد کند اما اکنون ایران به پشتوانه موشک های نقطه زن و دوربرد و همچنین موشک های هویزه و خرمشهر از نظر قدرت دفاعی یکی از کشوهای مطرح منطقه است.

حاجتی گفت: ایران اسلامی از اقتدار بالایی برخوردار است چرا که انقلاب ما مردمی است و به پشتوانه ملت شریف خود بار دیگر پاسخ کوبنده ای به یاوه گویی های دشمنان خواهیم داد.

وی بیان کرد: اگر مردم انقلاب اسلامی را نمی خواستند بی شک این انقلاب سرپای خود نمی ایستاد اما هرساله در روز 22 بهمن شاهد حضور یکپارچه ملت شریف ایران و به ویژه مردم شهید پرور و ولایتمدار خوزستان هستیم که با مشت های گره کرده پاسخ کوبنده ای به تهدیدهای دشمن می دهند.

انتهای پیام 

captcha