کد خبر: 3789693
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۸

معرفی فعالیت‌های قرآنی در نمایشگاه توانمندی‎های آموزش و پرورش لرستان

گروه فرهنگی ــ مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از برپایی نمایشگاه توانمندی‎های آموزش و پرورش با محورهای قرآن، عترت، نماز، فرهنگی، هنری، تربیت بدنی، آسیب‎های اجتماعی، امور بانوان، روابط عمومی، مشاوره، شاهد و بسیج طی هفته تربیت اسلامی در استان خبر داد.

معرفی فعالیت‌های قرآنی در نمایشگاه توانمندی‎های آموزش و پرورش لرستانرضا زینی‌وندمقدم، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، از برپایی نمایشگاه معرفی توانمندی‎های آموزش و پرورش به‌مناسبت هفته تربیت اسلامی و گرامی‎داشت شهیدان رجایی و باهنر در استان خبر داد و گفت: این نمایشگاه توانمندی‎های پرورشی، تربیت بدنی و آموزشی با محورهای قرآن، عترت، نماز، فرهنگی، هنری، تربیت بدنی، آسیب‎های اجتماعی، امور بانوان، روابط عمومی، مشاوره، شاهد و بسیج برگزار می‎شود.
وی زمان برپایی نمایشگاه مذکور را سوم اسفندماه لغایت دهم اسفندماه امسال در محل شبستان جدید مصلی الغدیر خرم‎آباد عنوان کرد و افزود: عموم مردم، نمازگزاران، فرهنگیان، دانش‌آموزان و اولیا می‎توانند در این بازه زمانی از ساعت 9 صبح الی 18 عصر از این نمایشگاه توانمندی‎های آموزش و پرورش لرستان بازدید کنند.
زینی‌وندمقدم آخرین مهلت ثبت‌نام، ارسال آثار و شرکت در نمایشگاه را پایان وقت اداری روز 28 بهمن‌ماه جاری اعلام کرد و ادامه داد: تمامی ادارات، واحدها، دارالقرآن‌‌ها، کانون‌های فرهنگی و تربیتی دخترانه و پسرانه جهت ثبت‌نام و شرکت در نمایشگاه می‎توانند به ادارات قرآن، عترت و نماز و فرهنگی و هنری آموزش و پرورش شهرستان‌ها و اداره‌کل آموزش و پرورش استان مراجعه کنند.

انتهای پیام

captcha