
به گزارش ایکنا از آذربایجانشرقی، حجتالاسلاموالمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز، 6 اسفند در جلسه درس اخلاق مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) تبریز اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) بابرکت ترین مولود تاریخ بشریت است که از دامانش شجره طیبه امامت رشد و نمو پیدا کرد.
وی افزود: آن حضرت اخلاق نیکو را از پدر بزرگوارشان یاد گرفته و به ارث برده و در خلق و خو آیینه تمامنمای پدر بزرگوارش بودهاند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی اضافه کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) از چنان مرتبه ایمانی، تربیت اخلاقی و معرفت ایمانی برخوردارند که به مقام عصمت نائل شدهاند.
حجتالاسلام آلهاشم بیان کرد: معرفت، علم به دین اسلام، جهاد و ایثار از ابتدا در شخصیت حضرت زهرا (س) شکل گرفته و از صدر اسلام در کنار پیامبر اکرم حضور داشته و نقش مؤثری ایفا کردند.
امام جمعه تبریز، با بیان اینکه از مهمترین وظایف زن در کانون خانواده، همسرداری است، گفت: حضرت در این نقش به بهترین نحو وظیفه خود را ایفا کرده و با اطلاعاتی که از ضرورت این نقش داشتند، آن را برجسته میکردند. به حدی که امیرالمومنین(ع) به دفعات زیاد به تمجید آن حضرت پرداخته و به وجودشان افتخار میکردند.
انتهای پیام