کد خبر: 3793454
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۰
آیت‌الله سبحانی: 

علم در غرب وسیله جهل بشر شده است

گروه حوزه‌های علمیه ــ آیت‌الله سبحانی با بیان اینکه اسلام بر علمی تأکید دارد که کمال و اخلاق بیشتر را در پی دارد، بیان کرد: علم در غرب موجب جهل و کشتار بیشتر انسان‌ها شده است.

علم در غرب وسیله جهل بشر شده استبه گزارش ایکنا، آیت‌الله جعفر سبحانی، از مراجع تقلید، شامگاه دوشنبه در مراسم رونمایی از تازه‌های نشر گلشن ابرار وابسته به پژوهشکده باقرالعلوم(ع) در قم مقام بر جایگاه و اهمیت علم در اسلام تأکید کرد و گفت: علم در اسلام آن قدر اهمیت دارد که ۷۸۰ بار مشتقات آن در قرآن بیان شده است و خداوند تصریح کرده که باعث ترفیع درجه عالمان در قیامت خواهد شد.
این مرجع تقلید با بیان اینکه اسلام بر علمی تاکید دارد که موجب افزایش ایمان است تصریح کرد: دنیای غرب هم به دنبال علم است، ولی این علم سبب جهالت بیشتر بشر و وسیله‌ای برای عیش و نوش بیشتر اوست، اما علم در اسلام برای بشر سودآور و افزایش‌دهنده ایمان است.
این مفسر قرآن با بیان اینکه کسانی که بمب اتم می‌سازند جهل بشر را افزایش داده‌اند، بیان کرد: علمی که باعث جهل و تخریب شود در اسلام مطرود است، زیرا باعث هدر شدن حرث و نسل (طبیعت و انسان) است، ولی اسلام بر علم در کنار ایمان و سعادت تأکید کرده است.
آیت‌الله سبحانی بر لزوم معرفی آموزه‌های ناب شیعه به ملت‌های دیگر تأکید کرد و گفت: باید شیعه را معرفی کنیم تا دیگران اسلام را دچار انحراف ندانند.
وی با تجلیل از مؤلفان آثار نشر گلشن ابرار بیان کرد: این آثار می‌توانند معرف شیعه باشند و اگر به عربی ترجمه شود، خیلی بهتر و سودمندتر خواهد بود؛ البته برخی علمای شیعه صاحب تألیف بوده‌اند، ولی از آثار آنان چیزی در دسترس نیست و اگر بتوانیم آثار آن‌ها را از طریق مطالبی که در کتب دیگران نقل شده تدوین کنیم کار ارزنده‌ای می‌شود.
وی تأکید کرد: درگذشته علمای شیعه آثار خوبی داشته‌اند که برخی از آن‌ها تنظیم و برخی نشده است و اگر این آثار تنظیم و به دنیا معرفی شود دیگر کسی نمی‌تواند شیعه را به نداشتن اصل و ریشه علمی متهم کند.
همچنین جودتی، مدیر گروه گلشن ابرار، با بیان اینکه زندگینامه ۲۵۰ تن از شخصیت‌های برجسته شیعه اعم از زن و مرد در ۱۷ جلد تألیف شده است، ادامه داد: زندگی نامه ۳۱۳ تن دیگر از شخصیت‌های برجسته شیعه هم به نگارش درآمده است که از جلد ۱۸ تا ۳۲ به این مجموعه اختصاص می‌یابد.
انتهای پیام
captcha