کد خبر: 3793557
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۶

بازدید روزانه دانش‌آموزان و دانشجویان از یادمان فتح‌المبین

گروه فرهنگی ــ مسئول یادمان فتح‌المبین با بیان اینکه برنامه‌های متنوعی برای ترویج فرهنگ ایثار به نسل سوم و خصوصاً نسل چهارم در این یادمان برگزار می‌شود از بازدید روزانه کاروان‌های دانش‌آموزی و دانش‌جویی از این یادمان خبر داد.

یادمان فتح المبین

فرحان منصوری، مسئول یادمان فتح‌المبین در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، گفت: یکی از مهم‌ترین یادمان‌های دفاع مقدس، یادمان فتح‌المبین است که در غرب شهرستان شوش قرار دارد. ما برنامه‌های متنوعی برای ترویج فرهنگ ایثار به نسل سوم و خصوصاً نسل چهارم در این یادمان داریم.

وی با بیان اینکه روزانه هزار نفر از یادمان فتح المبین بازدید می‌کنند، گفت: در بخش کاروان‌های دانش‌آموزی برنامه‌ریزی شده که از راویان مجرب دوران دفاع مقدس استفاده و خاطرات فرماندهان و وقایع آن دوران برای زائران تبیین شود و در بخش دانشجویی نیز چنین برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است. 15 اسفند تا 15 فروردین بیشترین اوج حضور کاروان‌های راهیان نور در یادمان‌ها است، در این ایام برنامه‌های یادمان در سطح وسیع‌تری برگزار خواهد شد.

مسئول یادمان فتح‌المبین افزود: نصب تابلوهای بصیرتی، تصاویر شهدا، برپایی ایستگاه‌های روایتگری، اجرای طرح تلاوت قرآن و اهدای آن به شهدا، از جمله برنامه‌های این یادمان برای زائران است.

منصوری گفت: سوم فروردین 98 همزمان با سالروز عملیات فتح‌المبین برنامه‌های مفصل‌تری در این یادمان برای زائران برگزار می‌شود. در حال حاضر فضای معنوی مؤثری در یادمان ایجاد شده است و خدام شهدا در دو بخش آقایان و بانوان مشغول خدمت‌رسانی به کاروان‌های راهیان نور هستند.

انتهای پیام

captcha