کد خبر: 3794608
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸

برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان مکلف پسر عشایر ۱۳ استان کشور

گروه جامعه ــ اختتامیه جشن تکلیف دانش‌آموزان مکلف پسر عشایر ۱۳ استان کشور امروز، 11 اسفندماه، با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، آئین اختتامیه دومین دوره آموزشی جشن تکلیف دانش‌آموزان مکلف پسر عشایر استان‌های آذربایجان‌غربی، آذربایجان‌شرقی، اردبیل، ایلام، خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی، شهرستان‌های استان تهران، سمنان، قزوین، کرمانشاه، گیلان، گلستان و لرستان امروز، 11 اسفندماه، با حضور علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، محمدرضا سیفی، سرپرست دفتر عشایر، حجت‌الاسلام حسن اسکندریان، معاون دفترکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و سید مجتبی هاشمی، معاون پرورشی و فرهنگی شهرستان‌های استان تهران در حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد.

محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در ابتدای این مراسم‌ گفت: خدا را شاکریم در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی یکی از فعالیت‌های ویژه‌ای رقم خورد که به دانش‌آموزان عشایر متعلق است.

وی افزود: نزدیک ۱۹۰ هزار دانش‌آموز عشایر داریم که از بین آنان حدود ۱۱ هزار نفر دختر و حدود ۸۰۰ هزار پسر به سن تکلیف رسیده‌اند.

مدیرکل دفتر قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش افزود: سعی کردیم به دلیل اهمیت موضوع، برای دانش‌آموزان عشایر کاری ویژه کنیم. شاید این برای اولین‌بار است که دانش‌آموزان قدم به این محل گذاشته‌اند. در طول این سه روز تلاش شد همه برنامه‌ها بهترین باشد. حدود ۱۰ کلاس مرتبط برای این دانش‌آموزان برگزار شد تا بتوانیم به فرمایش مقام معظم رهبری برای غیورمردان و مرزداران عشایر خدمت شایسته‌ای انجام دهیم.

وی در ادامه گفت: این برنامه یک کار گروهی است، از آنجایی که توسعه مشارکت یکی از اهداف آموزش و پرورش است این کار به همکاری ستاد اقامه نماز و آموزش و پرورش و دفتر عشایر برگزار شده است.

مدیرکل دفتر قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: این ۱۹۰ هزار دانش‌آموز در شش هزار مدرسه‌ در حال تحصیل هستند. ۱۱۲ مدرسه از این مدارس یک دانش‌آموز دارند و این موضوع نشان اهمیت مسائل تعلیم و تربیت و عدالت آموزشی است.

انتهای پیام

captcha