کد خبر: 3794857
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴

ثبت ۴۰ وقف جدید در سیستان

ثبت ۴۰ وقف جدید در سیستان گروه اجتماعی ــ رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زابل گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۰ وقف جدید در حوزه سیستان به ثبت رسیده است.

حجت‌الاسلام اسماعیل بامری، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زابل در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 40 وقف جدید در حوزه سیستان به ثبت رسیده است.
وی اظهار کرد: این موقوفات با نیات مختلف صورت گرفته، اما نیات مذهبی، مانند ساخت خانه عالم، مسجد و حسینیه غالب است که تقاضا داریم واقفان بیشتر نیازهای روز جامعه را در نظر بگیرند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه زابل هدایت واقفان را یکی از موضوعات مهم مورد توجه سازمان اوقاف دانست و عنوان کرد: اگر بتوانیم واقفان را هدایت کرده و راهنمایی‌های لازم را انجام دهیم که وقفشان را بر اساس نیازهای روز جامعه انجام دهند، این وقف می‌تواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند.
بامری بیان کرد: وقف در بیماری‌های خاص، تهیه جهیزیه، مسکن و کمک هزینه ازدواج از جمله نیازهای روز جامعه است که خوب است مورد توجه واقفان خیراندیش منطقه قرار داشته باشد.

انتهای پیام

captcha