کد خبر: 3795137
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸

رقابت ۳ هزار سمنانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی

گروه اجتماعی ــ سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان از برگزاری ششمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی همزمان با سراسر کشور در استان سمنان خبر داد.

رقابت 3 هزار سمنانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی

علی منصفی‌راد، سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان امروز در گفت‌و‌گو با ایکنا از سمنان، از برگزاری ششمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی همزمان با سراسر کشور در روز جمعه، ۱۷ اسفند توسط جهاددانشگاهی استان سمنان در سه حوزه امتحانی گرمسار، سمنان و شاهرود خبر داد.

وی با بیان اینکه دو هزار و 950 نفر در این آزمون به رقابت می‌‌پردازند، یادآور شد: از این تعداد، یک هزار و 129 نفر بانو، و یک هزار و 821 نفر نیز آقا هستند که در حوزه امتحانی سمنان، تعداد یک هزار و 172 نفر، شامل 716 آقا و 456 بانو، در حوزه امتحانی شاهرود، یک هزار و 340 نفر شامل 861 نفر آقا و 479 نفر بانو، و حوزه امتحانی گرمسار تعداد 438 نفر شامل 244 نفر آقا و 194 نفر بانو،  به رقابت می‌پردازند.

وی اضافه کرد: ششمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور در حوزه سمنان در دانشگاه سمنان، حوزه شاهرود در دانشگاه صنعتی شاهرود و همچنین حوزه گرمسار در دانشگاه پیام نور این شهر برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان سمنان متذکر شد: فرآیند آزمون از ساعت ۸ و نیم صبح آغاز که شرکت‌کنندگان باید ساعت ۸ و نیم در حوزه‌ها حضور داشته و دفترچه‌ها از ساعت ۹ صبح توزیع می‌شود.

منصفی‌راد با تأکید بر اینکه داوطلبان از روز ۱۳ اسفند می‌توانند با ورود به سایت کارت‌های ورود به جلسه آزمون را پرینت بگیرند، بیان کرد: اگر فردی به هر دلیلی مشکلی در کارت داشته باشد در سایت، نشانی باجه‌های رفع نقص سراسر کشور اعلام می‌شود که از روز ۱۴ اسفند می‌توانند با مراجعه به باجه‌های اعلام شده اقدام به رفع نقص کارت خود کنند.

به گفته وی، این آزمون در کل استان‌های کشور و در بیش از ۲۰۰ شعبه برگزار می‌شود که مسئولیت اجرایی برگزاری ششمین دوره آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور با جهاددانشگاهی است که در استان سمنان نیز توسط جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

captcha