گروه فعالیتهای قرآنی ــ معاون امور مذهبی و تشکلهای دینی نماینده ولی فقیه کردستان با تأکید بر بازنگری و آسیبشناسی مسائل قرآنی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: تبیین دستاوردهای قرآنی استان، برگزاری همایش قرآنیان، مرتلان و پیشکسوتان قرآنی، برپایی نمایشگاه دائمی، حمایت از جلسات تفسیر و احکام و فضاسازی بصری شهری در ماه مبارک رمضان مود توجه مسئولان استان باشد. 
حجتالاسلام سیدمحمد سادات، معاون امور مذهبی و تشکلهای دینی نماینده ولی فقیه کردستان در گفتوگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: قرآن بالاترین نعمت خداوند است و کارخانه انسانسازی و داروخانه معنوی و شفادهنده آلام بشری است.
وی با بیان اینکه تمدن مادی از تمام ابزارها برای مقابله با مؤمنین بهره میگیرد، افزود: امروز تأسی از قرآن از هر زمانی بیشتر و ضروریتر است.
معاون امور مذهبی و تشکلهای دینی نماینده ولی فقیه کردستان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه و اهمیت قرآن کریم بیان کرد: فرموده امام راحل (ره) و تاکیدات رهبری به عنوان اسناد بالادستی، پیرامون اهمیت قرآن است.
وی با تأکید بر بازنگری و آسیب شناسی مسائل قرآنی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی اعلام کرد: بررسی نقاط قوت و ضعف شورای عالی قرآن استان، عدم تحقق اعتبارات این حوزه، فراهم شدن زمینه تحقق سند تحول فعالیتهای قرآنی، پیشبینی و برنامهریزی اجرای ویژه برنامههایی با محوریت قرآن از جمله مواردی است که پرداختن به آن ضرورت دارد و باید مورد توجه شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان باشد.
حجتالاسلام سادات تأکید کرد: تبیین دستاوردهای قرآنی استان، برگزاری همایش قرآنیان، مرتلان و پیشکسوتان قرآنی، برپایی نمایشگاه دایمی قرآن، حمایت از جلسات تفسیرو احکام و فضاسازی بصری شهری در ماه مبارک رمضان مود توجه مسئولان استان باشد.
انتهای پیام