
به گزارش
ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی، در دیدار حجتالاسلام مختاری، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی و معاونین دانشگاه و اصغر منتظرالقائم، رئیس دانشگاه قرآن و عترت و معاونین این دانشگاه که روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشتماه، انجام شد، مفاد تفاهمنامه همکاری فیمابین مورد بررسی قرار گرفت.
در این دیدار مختاری، دانشگاه مذاهب اسلامی را برخوردار از ظرفیتهای ویژه داخلی و بینالمللی برای همکاریهای بیندانشگاهی دانست و گفت: با توجه به شعب هفتگانه دانشگاه در داخل کشور و ایجاد مقدمات راهاندازی شعب دانشگاه در خارج از کشور در کشورهایی همچون عراق، لبنان، اندونزی، سوریه و ... ظرفیت خوبی برای همکاری سایر دانشگاهها با این دانشگاه وجود دارد.
وی افزود: در هر محفلی که ما حضور مییابیم و دانشگاه مذاهب اسلامی را معرفی میکنیم، معتقدند که این دانشگاه بسیار خاص و ویژه است و به دنبال ایجاد گفتمان مذهبی تقریبی برای جلوگیری از خشونت و افراطیگری است و این نشان از هوشمندی مقام معظم رهبری دار که سالها پیش به فکر مقابله با گروههای افراطی و تکفیری و افکار انحرافی بودند.
مختاری با بیان اینکه همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند این دانشگاه باید مرجعیت علمی را در اختیار گیرد و براساس متون مذهبی و فقیه همه مذاهب به تحصیل و تدریس اقدام کند، اظهار کرد: این کار تا حدودی انجام میگیرد و ما در حال تدوین این متون هستیم و شکر خدا خروجی این دانشگاه افرادی معتدل و به دور از افراط و تکفیر است و هر کدام سفیران تقریب در شهر و کشور خودشان هستند و خروجی این دانشگاه برای کشور نافع است.
در ادامه این دیدار رئیس دانشگاه قرآن و عترت نیز گزارشی از فعالیتهای این دانشگاه ارائه داد و مقرر شد دو دانشگاه در گام اول در خصوص تهیه و راهاندازی مجله مشترک و همچنین برگزاری همایش بینالمللی مشترک با عنوان «قرآن و سلامت اجتماعی» در ۱۴ اسفندماه اقدام کنند.
یادآور میشود، تفاهمنامه همکاریهای علمی و پژوهشی میان دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه قرآن و عترت پیش از این به امضای طرفین رسیده بود.
انتهای پیام