کد خبر: 3815901
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۹

علی ربیعی رسما سخنگوی دولت شد

گروه سیاسی ــ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری در حکمی علی ربیعی را به عنوان «دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت» منصوب کرد.

به گزارش ایکنا؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در حکمی علی ربیعی را به عنوان «دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت» منصوب کرد.

متن حکم رئیس جمهور به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر علی ربیعی

نظر به تجارب و توانایی جنابعالی در عرصه های مختلف اجتماعی، سیاسی و ارتباط جمعی به موجب این حکم به عنوان "دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت" منصوب می شوید.

انتظار دارد از تمام ظرفیت های ارتباطی ارکان دولت در ابعاد متعدد جهت توسعه همه جانبه تعامل با رسانه ها و ارتباط با مردم بهره گیری شایسته به عمل آورید.

توفیق شما را در انجام بایسته وظایف محوله با رعایت اصول قانونمنداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال مسالت می نمایم.

حسن روحانی

ریاست جمهوری ایران

captcha