کد خبر: 3825495
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۲
فرماندار فلاورجان بیان کرد:

شهدا؛ طلایه‌داران راستین عرصه‌های عشق و معرفت

کانون خبرنگاران نبأ ــ علی ساعدی از شهدا به‌عنوان طلایه‌داران و پرچمداران راستین عرصه‌های عشق و معرفت یاد کرد و گفت: تجلیل، تکریم و سرکشی از خانواده های شهدا،آزادگان، جانبازان و ایثارگران موجب عزت و پالایش روح انسان می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ علی ساعدی، فرماندار فلاورجان همراه با حسین همراهی، مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور مشاور امور ایثارگران در وزارت کشور، درویشی، معاون نیروی انسانی و توسعه منابع استانداری اصفهان و جمعی از مسئولان با جانباز سرافراز «نعمت‌الله گردانی» دیدار کردند.
حسین همراهی، مشاور وزیر و مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران را وظیفه دانست و گفت: امیدواریم در این دیدارها بتوانیم گره از مشکلات آنها باز کنیم.
وی افزود: مردم شهرستان فلاورجان حضوری پررنگ در انقلاب و جنگ تحمیلی داشتند و اکنون بعد از گذشت ۴۰ سال از انقلاب هنوز روحیه خط‌شکن بودن را همچنان می‌توان در این شهرستان احساس کرد.
علی ساعدی، فرماندار شهرستان فلاورجان نیز در این دیدار گفت: خانواده شهدا، آزادگان، جانبازان و ایثارگران بزرگ‌ترین یادگاران دفاع مقدس هستند و تجلیل، تکریم و سرکشی از آنان، رشادت‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان دفاع مقدس را برای مسئولان یادآوری می‌کند.
وی با بیان اینکه آرامش و امنیت امروز کشور را مدیون از جان گذشتگی شهدا و صبر و مقاومت خانواده‌های آنان هستیم، افزود: تکریم و سرکشی از خانواده شهدا وظیفه همه ما است و باید به فرهنگی در بین مسئولان تبدیل و نهادینه شود.
ساعدی یادآور شد: یکی از برنامه‌های مهم و ارزشمند ما در شهرستان، سرکشی و دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران است که باید این دیدارها تداوم داشته باشد.
فرماندار فلاورجان از شهدا به‌عنوان طلایه‌داران و پرچمداران راستین عرصه‌های عشق و معرفت یاد کرد و گفت: تجلیل، تکریم و سرکشی از خانواده های شهدا،آزادگان، جانبازان و ایثارگران موجب عزت و پالایش روح انسان می‌شود.
ساعدی افزود: مسئولان باید همواره در جهت آرمان‌های شهدا و راه آنها گام بردارند و اجازه ندهند که خون شهیدان پایمال شود.
فرماندار فلاورجان تصریح کرد: با سرکشی و دیدار با خانواده شهدا، جانبازان عزیز و سرافراز، آزادگان و ایثارگران تنها می‌توانیم به گفت‌وگو با خانواده آنها بنشینیم و این بخش کوچکی از زحمات و تلاش‌های آنها را جبران خواهد کرد.
یادآور می‌شود، سرتیپ نعمت‌الله گردانی، جانباز ۲۵ درصد و اولین فرمانده گردان لشکر هشت نجف اشرف، در بیشتر عملیات‌های دوران دفاع مقدس حضور داشت. وی در عملیات‌های خیبر و کربلای ۵ شیمیایی و به درجه رفیع جانبازی نائل شده است.
اسداله حاجی‌ابوالحسنی
انتهای پیام
captcha