به گزارش ایکنا از لرستان، کتاب «مروج بندگی» که مروری است بر خاطرات و ابعاد شخصیتی آیتالله حاج شیخ ماشاءالله مروجی که توسط علی ایتیوند، نویسنده کوهدشتی در 164 صفحه به نگارش درآمده است.
این کتاب که در انتشارات «آوای ابتکار» قم به چاپ رسیده و روز پنجشنبه، بیستم تیرماه جاری در حاشیه بزرگداشت نهمین سالگرد ارتحال آیتالله مروجی در مسجد جامع کوهدشت رونمایی شد، شامل سه مقدمه از آیتالله احمد مبلغی، نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری، حجتالاسلام سبحانی، رئیس حوزه علمیه کوهدشت و مقدمه نویسنده کتاب مذکور است.
«مروج بندگی» شامل دو بخش «کشکول خاطرات» و «درسها و نکات اخلاقی» و همچنین پیوستهایی با عنوان «نگاهی به تاریخچه حوزه علمیه باقرالعلوم(ع) کوهدشت» و «نگاهی گذرا به عمر پُربرکت آیتالله مروجی» و همچنین «نگارخانه خاطرات» شامل عکسهایی از آیتالله مروجی است.
در این کتاب خاطرات مختلفی از فرزندان آیتالله مروجی و همچنین افرادیکه با مرحوم آیتالله مروجی(ره) در ارتباط بوده و با وی برخورد داشتهاند، گنجانده شده است.
در صفحه 126 بخش دوم این کتاب در بیان نکات اخلاقی آیه 32 سوره مائده با این مضمون «مِنْ أَجْلِ ذَلِكَ كَتَبْنَا عَلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ أَنَّهُ مَن قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا وَلَقَدْ جَاءتْهُمْ رُسُلُنَا بِالبَيِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ كَثِيرًا مِّنْهُم بَعْدَ ذَلِكَ فِي الأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ؛ از اين روى بر فرزندان اسرائيل مقرر داشتيم كه هر كس كسى را جز به قصاص قتل يا [به كيفر] فسادى در زمين بكشد چنان است كه گويى همه مردم را كشته باشد و هر كس كسى را زنده بدارد چنان است كه گويى تمام مردم را زنده داشته است و قطعاً پيامبران ما دلايل آشكار براى آنان آوردند [با اين همه] پس از آن بسيارى از ايشان در زمين زيادهروى مىكنند» از قول آیتالله مروجی آمده است: «هر کسی نفسی را حیات بخشد گویی همه مردم را زنده و احیا کرده است، یکیاز مصادیق احیا هدایت است یعنی اگر کسی یک نفر را هدایت کند گویا همه مردم را هدایت کرده است و آن یک نفر لازم نیست شخص دیگری باشد هرکس خودش را اصلاح کند گویی همه مردم را اصلاح کرده است».
انتهای پیام
ای مروج بندگی کجایی که ببینی در حوزه دیگر مروجی برای بندگی وجود ندارد