جشنواره مد و لباس ایرانی ـ اسلامی در فارس به پایان رسید
کد خبر: 3827687
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۷

جشنواره مد و لباس ایرانی ـ اسلامی در فارس به پایان رسید

گروه فرهنگی ــ مراسم اختتامیه سومین جشنواره مد و لباس ایرانی ـ اسلامی با عنوان فجر استان فارس در شیراز برگزار شد.

به گزارش ایكنا از فارس، آیین پایانی سومین جشنواره مد و لباس ایرانی ـ اسلامی فارس با عنوان فجر شب گذشته، 24 تیرماه حضور صابر سهرابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در سالن مجموعه فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار شد.

صابر سهرابی در این آیین گفت: تصاویر و نقوش در آثار باستانی تخت جمشید، پاسارگاد و سایر نقاط کشور نشان از این دارد که لباس ایرانی همواره کاملا پوشیده بوده و طبق موازینی بوده که در اسلام معیار پوشش اسلامی است.

وی با اشاره به برگزاری سه دوره موفق جشنواره فجر مد و لباس ایرانی اسلامی در استان فارس اظهار کرد: با مسئولان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رایزنی صورت گرفته که این جشنواره سال آینده به صورت منطقه‌ای در استان فارس برگزار شود.

مهدی رنجبر، معاون امور هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: آثار ارائه شده در این جشنواره نشان می‌دهد ما در این زمینه در سطح بین‌المللی و جهانی حرف برای گفتن داریم.

وی با بیان اینكه لباس ایرانی ـ اسلامی در حقیقت تلفیقی است از هنر معماری اسلامی ـ ایرانی است که در طراحی لباس به کار برده می‌شود، گفت: شاید به نظر بیاید مد و لباس رویداد تازه ای در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد اما قدمتی به وسعت تاریخ و تمدن اسلامی و ایرانی دارد و طراحی لباس در ایران پیشینه‌ای بسیار طولانی دارد.

رنجبر اظهار کرد: تبیین معیارهای مد و لباس با در نظر گرفتن تمدن و اعتقادات ایرانی اسلامی ما کار دشواری است اما طراحان لباس در استان فارس نشان دادند در این زمینه موفق عمل کردند.

مهسا حاجی میرصادقی، دبیر اجرایی این جشنواره نیز در این مراسم گفت: در سومین جشنواره فجر مد و لباس ایرانی اسلامی استان فارس ٦١ طراح از سراسر استان ١٢٥ اثر ارائه کردند که از این تعداد ٨٥ طرح به مرحله دوم و نمایش آثار در نمایشگاه انتخاب شدند و آثار آنان در ٣٠ غرفه با حضور طراحان لباس و زیورآلات و پارچه در حاشیه جشنواره به نمایش درآمد.

وی ادامه داد: در بخش مسابقه طراحی زنده نیز ٥٠ طراح با موضوع طراحی لباس پرچمدار بانوی المپیک ٢٠٢٠ با استفاده از نماد ایرانی به رقابت پرداختند و ٧ کارگاه تخصصی نیز در حاشیه این نمایشگاه با حضور اساتید مطرح مد و لباس برگزار شد.

در ادامه این مراسم از برگزیدگان این جشنواره تجلیل به عمل آمد كه در آن در بخش طراحی زنده لباس بانوان با موضوع بانوی پرچمدار ایران در المپیک توکیو ٢٠٢٠ آثار حمیده کشاورز، سحابه حیدری نژاد حقیقی و سیما نیکزاد به ترتیب اول تا سوم شدند.

در بخش تن‌پوش مردانه اثر انسیه مهدی‌نژاد با الگوسازی معصومه عالیشوندی و دوخت مرضیه طهماسبی به عنوان برگزیده معرفی شد. مهسا فلسفی با ارائه اثر کالکشن لباس مشاغل (موسیقی) مردانه و زنانه برگزیده بخش مشاغل شد.

در بخش مانتو اجتماع اثر مریم رکن منظر به مقام دوم رسید و فاطمه قائد شرفی و مهسا پیرمرادیان مشترکا سوم شدند. در این بخش از اثر گلشن مانگری به عنوان شایسته تجلیل تقدیر شد.

در بخش برگزیدگان مانتو مجلسی اثر آفرین حمیدی و سمانه حمیدی به عنوان اثر برتر شناخته شد و اثر سیما نیکزاد دوم شد و در این بخش آثار آیدا عرب لو و مونا بازایی به صورت مشترك سوم شدند و اثر آسیه حقیقی به عنوان شایسته تقدیر معرفی شد.
انتهای پیام

captcha